• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

Bunlarda benden arkadaslar opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $3.jpg
    $3.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 96
  • $2.jpg
    $2.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 89
  • $asd.jpg
    $asd.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 94
fazla iddalı ama yazın kullanılabilir,diğer 2 sine kıyasla çift kat sonucu elde edilen bir renk.
(diğerlerinde tek kat yeterli olmuştu)

29 numerooo

Son düzenleme:
kontes ojeler çok yakışmış.
bende değişik renk oje sürmeyi sverim. ama bu renkleri hiç denemedim.
bu sene hamileliğim nedeniyle tırnağımda mantar oluştu ve hiç oje sürmedim.
oje elleri daha bakımlı gösteriyor.
bütün ojelerimi özledim.
claries izmir de nerde canım, hatırlayamadım.

forum bornovada var bebişimmaklinialirimsmile
bi de agora dazemuszemus
geçmiş olsun kuşummbilmiyorumkismile

kkontess mavi çok hoş.en son ki yeşil çok iddialı evet.ama sana yakışmış.kıyafetle değişik hareketli olur gibime geliyor.bi de tırnakların çok uzun değil.ben sevmiyorum öle çok uzun tırnakları ya.o açıdan da güzel hani.çok uzun değil ama güzel bakımlı ve ojeli...
babyke kırmızı ve pembe çok güzel.tırnak yapında güzel.. ben hiç kullanmadım oje.ama meraklıyım aslında.ellerime tırnaklarıma .çok özen gösteririm.ama nabiliyim abdest alırken falan zor diye işte.. ama sanırım sizin ellerinizi gördükçe özel dönemlerimde kullanacağım.. ama hiç kullanmadığım içinde bilemiyorum ki hangi renk alsam.. hı..?boshayallersmilekaydirigubbakcemile4

huzurum saol canım :kedi:
uzun ben de pek sevmem.
dönem dönem uzatırım ama asla böyle renk sürmem uzunken,daha pastel tonlar (süt kahve,toz pembe vs) sürerim
haklısın abdest olunca zor olur oje işi ama özel günlerde sür derim.çok dikkat çekmek istemiyorsan rakı beyazı tarzı renk öneririm sana

Son düzenleme:
huzurum saol canım :kedi:
uzun ben de pek sevmem.
dönem dönem uzatırım ama asla böyle renk sürmem uzunken,daha pastel tonlar (süt kahve,toz pembe vs) sürerim
haklısın abdest olunca zor olur oje işi ama özel günlerde sür derim.çok dikkat çekmek istemiyorsan rakı beyazı tarzı renk öneririm sana

bi bakıyım.denemek istiyorum bende.en azından özel gün ya da dönemlerimde :kedi: çok güzel görünüyo ya ojeli... bayanssulusmile

kontesssss bunlar çok iddialı!!!!!!!! :)
ben de bu aralar ojelere sardım ama
Bordo gibi koyu renkler ya da pembe gibi klasik renkler sürüyorum ancak...

hayırlı olsun kontescim topiğin.opuyorumnanaktan.benim paylaşımım pek olmaz heralde çünkü topu topu 3 ojem var biri lacivert biri bordo diğeri rakı beyazı hiç bi orjinalliği yok yanisempatiksalakcinni

Hadi bu da benden olsun.
Ama kontess seninkilerin yanında çok klasik kaçtım yaa..

Son düzenleme:
olsun kızlarr illa ki iddalı renk yüklemenize gerek yok
maksat fikir alış verişi,paylaşım...
dove'cum numarası ne bunun?
bende de benzeri var ama golden rose marka

M104 tatlım ;)
ben sevdim bu rengi. aslında mat ama üstüne parlatıcı sürdüm.

Back