• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

bnm tırnağım yooook oje süremiyorumm:(:( el yapım yaşıma göre öle çok minicikki dolayısıyla tırnaklarımda 5 yaşındaki bebenin tırnağı gibi :D oje sürerim çok kötü durur yakışmaz ama hep özenmşmdr uzun tırnaklara oje sürenleri fln bir ara takma tırnak kullandım elim minik olduu içn abesk kaçtı :)siz bnm yerime bolca sürün ojelerinizi :)

bnm tırnağım yooook oje süremiyorumm:(:( el yapım yaşıma göre öle çok minicikki dolayısıyla tırnaklarımda 5 yaşındaki bebenin tırnağı gibi :D oje sürerim çok kötü durur yakışmaz ama hep özenmşmdr uzun tırnaklara oje sürenleri fln bir ara takma tırnak kullandım elim minik olduu içn abesk kaçtı :)siz bnm yerime bolca sürün ojelerinizi :)

parlatıcı ya da rakı beyazı sür kuşum sen debayanssulusmile

hpim4308.jpg

kontescim diğer topiğe eklemiştim bu o resim şeker:)

evet işte açılış rengimiz :kedi:

claire's marka olan bu oje,yine aynı adı taşıyan takı mağazasında satılıyor
numarası 38
fiyatı 3 tl a.s.

Renge bayıldım . Açıklaman da süper olmuş canım:) Ama bulamadım kendi mağazasında aynı rengı:)

Renge bayıldım . Açıklaman da süper olmuş canım:) Ama bulamadım kendi mağazasında aynı rengı:)

merci :kedi:
getirtme işini sor bebişim?
benim gittiğimde de her renk yoktu,sarıları filan da varmış meğersem,görmüş olsam alırdım onları dabilmiyorumkismile

Son düzenleme:
3959.jpg

Claire's oje reklamı gibi oldu ama dün aldım bunları:) İkisi de simli . Mavi olanın fırçası geniş tırnakta hoş duruyor ama 3 kat sürdükten sonra:) Bir ara tırnağıma sürdüğümde paylaşırım.

bende 8 tane claire's aldım gecenlerde butun renklerden :icecream: kontes bilirsin hatta chanelin paradoxalı var türkiyede 75 tl ama aynısı claire's de 3 tl :icecream:

IMG00902-20101013-1257.jpg

IMG00906-20101013-1258.jpg

IMG00912-20101013-1300.jpg

IMG00907-20101013-1258.jpg

eed claire's renkleri hep son moda renklerin uygun fiyatlarıı :dance: ben de o yüzden çok seviyorum:smiley-cool:
zaten sık sık değiştiriyoruz ojelerimizi,yani ben öyleyim:kedi:,75 tl kıyamam walla 1 ojeye.
kaç numaraymış bu?

derencim mavi olan çok hoşmuşş

Son düzenleme:
Back