- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 39
ya bu alix avien 238 eski bir oje mi? ben bayildim buna ama hic gormedim =/
pambıık yanii pamuk gibi ellerin var demekkaydirigubbakcemile3
değişik renkleri severim bunuda sevdim yalnız taşırmadan sürmek sahiden marifet sağ elimi sürerken zorlanıyorum ben
ufacık önerim olucak tırnak etlerinize ince tabaka vazelin sürüp ardından oje sürdüğünüzde taşırdığınız kısımları kürdanla kolayca temizleyebilirsiniz vazelin sayesinde deriden hemen çıkıyor
yalnız tüm tırnağa vazelin sürmeyin çünkü vazelinin üstünde oje durmuyorkaydirigubbakcemile2
inanmıyorum ne kadar güzel bir renk ya bayıldım resmen.kkontess ellerin çok güzel boshayallersmile
kesinlikle alıcam bundan çok beğendim sempatiksalakcinni
ayırıca pozunda çok hoş olmuş
senin için ekledim zten unu
usturuplu bir renk kaydirigubbakcemile3 merciiisempatiksalakcinni
kontes oje surmeyi seviyorsan sen de bizim gibi blog acsana? =)
bende sağ elimi sürerken zorlanıyorum ve taşırıyorum vazelin sürmeyi ilk defa duydum ve uygulicam kesinlikle.bilgilendirdiğiniz için teşekkürleropuyorumnanaktan
hehehe sen enrde ben orda lattem aaaaa kambersizdüğün olur mu kızzzannem naaptın sen yaaaboshayallersmile
ekonomiye direk suni tenefüs yapmışsınkaydirigubbakcemile3
burdadamı sen:dilcikar:
ojenin rengi pek güzel pambık ellimopuyorumnanaktan
anammmm bu ne ördekbaşı yeşili hehe eee 60 tane ojen varsa her renk olması gayet doğal kontesim farklı bir renk olmuş beğendim
enemmm bundan bende de var ten rengi diye aldım sürdüm ama beğenemedim bu ten rengi kimin lan diye dolandım durdum sonra gidip gabriniyi aldım lakin beğendim supermatte serisini bende bi koyayım resmini bakalım bende ne kadar kötü duruyor :)
pambıık yanii pamuk gibi ellerin var demekkaydirigubbakcemile3
değişik renkleri severim bunuda sevdim yalnız taşırmadan sürmek sahiden marifet sağ elimi sürerken zorlanıyorum ben
ufacık önerim olucak tırnak etlerinize ince tabaka vazelin sürüp ardından oje sürdüğünüzde taşırdığınız kısımları kürdanla kolayca temizleyebilirsiniz vazelin sayesinde deriden hemen çıkıyor
yalnız tüm tırnağa vazelin sürmeyin çünkü vazelinin üstünde oje durmuyorkaydirigubbakcemile2
kızlar mor oje sevenınız varsa
golden rose 56 numeroyu onerıyorum bulabılırsem resım ekleyeyım
canımcım flormar supershine 38 noyu şiddetle tavsiye ediyorum...
onun dışında claris03,
pastel 42 mor ojelerim var..
ama en güzeli flormar 38 şiddetle tavsiye ederim ,böyle içinde rengarenk pırıltılar var :lepi:
morseverlere duyrulur..
bak canım, gerçekten çok beğendim bu moru :)))bakayım canım merak ettim şimdi
sende gercek bır mor seversın anladıgım kadarıylaaa:)
açıklayıcı lattem benim kokoş hatun bilmediği bişide yok beaaa bütüngün topik topik dolanıon kızzzz nereye gitsem bir latte yorumu ilen karşılaşıyom eee ne demişler çok okuyan deil çok gezen bilirmiş kk gezgini senikaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
bayanssulusmile
hehehe sen enrde ben orda lattem aaaaa kambersizdüğün olur mu kızzz
anammmm bu ne ördekbaşı yeşili hehe eee 60 tane ojen varsa her renk olması gayet doğal kontesim farklı bir renk olmuş beğendim
enemmm bundan bende de var ten rengi diye aldım sürdüm ama beğenemedim bu ten rengi kimin lan diye dolandım durdum sonra gidip gabriniyi aldım lakin beğendim supermatte serisini bende bi koyayım resmini bakalım bende ne kadar kötü duruyor :)
açıklayıcı lattem benim kokoş hatun bilmediği bişide yok beaaa bütüngün topik topik dolanıon kızzzz nereye gitsem bir latte yorumu ilen karşılaşıyom eee ne demişler çok okuyan deil çok gezen bilirmiş kk gezgini senikaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?