kkontess' in Ojeleri (resimli)

kız fotoya bakıp beğendim tabi
alıntı yapıp cevap yazdım ya foto yok mesajımda demek istedim.. kaydirigubbakcemile3
Ayyy, bende kendimi deli zannetim vallaha laelaelaelaelae Zaten oyleyimde ama ne bilim :)
Anladim cnmm bnm.. tsk ederimolumunekankayizsmile

bu topic baya işime yaradı.fazlaca fikir sahibi oldum oje kullanımı hakkında.karar verdim az çok hangi renklerde alacağıma.
kırmızı süren yok hiç ya.bide kırmızı olsun tam olsun...

çok sevinirim.. ya her renk var sarıya varana kadar ama kırmızı yok..klasik diye koyan olmadı heralde..bende alıcam inş.özel dönemlerimde kullanıcam.çok özendim kı size sempatiksalakcinni
karar verdiğim kırmızı,ten rengi kullanmış bi arkadaş o kadar hoşuma gittiki..
senin rengin.. bordo..pembe tonları olabilir farklı... ya vardı aslında aklımda daha ama neyse işte...
ben alışkın değilim taşırırım sürerken.taşırınca napıyosunuz ya? yerimseniben

kırmızı ojem 1tane var o da çookkk eski
sevmiyorum kırmızı :bbo:

belli.sevseydin zaten eklerdin dimi? aklinialirimsmile
ama oje topiği olurda kırmızı olmaz mı ? sempatiksalakcinni
grilerde çok güzel duruyo bu arada.gride alıcam inş... delikafadulden

güsel yapamadım ama olsun...
dünkü ojemin üstüne ,can sıkıntısı...

bence güzel bir deneme olmuş denedikçe daha güzel yaparsın ben beğendim :)
flormarın nail art serisiyle dene bir de canım :))
kırmızı şart bence çok şık bir renk
ben kırmızı veya koyu renk sürüceksem önce altına cila veya tırnak sertleştirici falan bişi sürüyorum dışına taşıra taşıra çünkü koyu oje sürme konusunda beceriksizin önde gideniyim :)) elimi yıkadıkça çıkıyor dışarı taşanlar :)))) ya da golden roseda hata düzeltici kalem varmış sanırım onu alayım diodum :)
kırmızı ojem 1tane var o da çookkk eski
sevmiyorum kırmızı :bbo:

ben seviyorum yaa çok şık duruyor ama pek sürmüom zor gelio sonra bütün evraklar kırmızı oluo bir tane alix avienim vardı onun resmini ekleyim baree

ben bu ojeyi çok seviyorum her görende numarasını istiyor bakalım siz beğenicek misiniz?

ben yıllardır bu ojeyi kullanıyorum bu aralar zor geliyor oje sürmek ama tekrar başladım :)
kalıcılığı iyi rengi iyi alix avienin ojeleri güzel bence :)

benim oluyo
beceriksizim galiba :roflol:

bugün ailemize 3 oje daha girdiii
en yakın zamanda paylaşıcam sizlerleee
oje delisi oldun yahu :))) hadi onlarında resmini bekliyoruz o zaman :)

magrentam ben zaten oje delisiyim:asigim:
60 şişem var+ dün aldıklarım işte :kedi:
gerçi böyle sayınca az geldi bak gösüme:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…