• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

geçen gün eklediğime ek olarak bendeki morlar şu şekilde...
çok düşkün değilim sanırsam mora,3tanecik varmış...
:1shok:

Buda benden arkadaslarrrropuyorumnanaktan

Eklentiler

• $2010-10-24_16.28.39.jpg
    $2010-10-24_16.28.39.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 51
Huzurum kirmizi istemisti.. özel onun icin :)
Kirmizi bordoo :lepi:

Eklentiler

• $2010-10-24_22.01.36.jpg
    $2010-10-24_22.01.36.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
kkontescim bişi sorcam canım.sen bukadar ojeyi nasıl muhafaza ediyorsun.ben de 25 30 kadar var şu an ve sürekli atıyorum hemen bozulyor.

Ben de bugün aldım flormar 110 numara, şimdi de burda gördüm tesadüf:) Ama benim ki sanki daha koyu burada ki resimden? Hiç güzel durmadı benim elimde. Ben daha ten rengi istiyodum bu biraz kahveye kaçıyormuş.

Ben sarı, yesil, mavi, turuncu ojeler süremiyorum nedense pek begenmiyorum. Ama tırnak süsleri hosuma gitti bende almayı planlıyorum en yakın zamanda konad mıydı neydi iste ondan.:hulya:

Ben de bugün aldım flormar 110 numara, şimdi de burda gördüm tesadüf:) Ama benim ki sanki daha koyu burada ki resimden? Hiç güzel durmadı benim elimde. Ben daha ten rengi istiyodum bu biraz kahveye kaçıyormuş.

kahveye kaçıyor doğru ama renk fotolardaki ile aynı
buyrun gün ışığındaki hali;

kkontescim bişi sorcam canım.sen bukadar ojeyi nasıl muhafaza ediyorsun.ben de 25 30 kadar var şu an ve sürekli atıyorum hemen bozulyor.

özel bi şey yapmıyorum kuşum
odamda duruyorlar öylece...

hiç de ojem bozulmadı bu zamana kdr,bozulup da attığımı bilmem yani.
kırmızı kutunun arkasında da var 2 sıra,çıkmamış

Son düzenleme:
Back