kkontess' in Ojeleri (resimli)

kızlar şu ojelerin renklerinin güzelliğine bakarmısınız yaopuyorumnanaktan

bu arada soldan sağa isimleri veriyorum ama türkiyede nasıl bulucaz bilmiorm:gitme:
CHİNA GLAZE(NOVA), china-glaze-645-fyi holographic beige with silver blue and green, Chanel Holographic Silver

Eklentiler

• $china glaze nova.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $china-glaze-645-fyi holographic beige with silver, blue and green.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $Chanel_Holographic_2 Chanel Holographic Silver.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 36

bayıldım bu ojelere tam da bnm tarzım yaaaa bu marka ojeyiii nerden temin edebilirizzzz :kedi:

Bu ten rengi olan çok güzelmiş ya. Gabrini marka ojeyi nereden aldın acaba? Rastladığımı hatırlamıyorum da ben.
teşekkür ederim canım şans eseri buldum bende izmride forbest pazarı diye ne istersen bulabileceğin bir yerin kozmetik kısmında :) istanbulda da bulabilirsin biraz araştırmak lazım :)
ayyy ne guzel olmusaklinialirimsmile:ecrin_bebek:
saol canım
ayy ne kadar güzel bi renk ya..sizede çok yakışmış...
teşekkür ederim :)
you know , walla öyle oldu ama adamlar yapıyor yawww :dance:
magrentam gerçekten süper bir renkmiş,çok doallll
teşekür ederim kontescimmmmm genelde renkli paylaşılıyor burda beğenilmez dedim ama beğenenler çıktı :))))
Claire's 38

Claire's 13

enem o sarı ne öleeeeeeee diğeri güzel ama sarıyı beğenemedim kontesciğimin dediği gibi yumurta sarısı :)

ojelerin güzelmiş renk renk cıvıl cıvıl vallahi bayıldım... .)
keşke işim müsait olsa ben bile sürerdim çok eğlenceli

bayıldım bu ojelere tam da bnm tarzım yaaaa bu marka ojeyiii nerden temin edebilirizzzz :kedi:

canım chanel inki daha pek bi yerde yok anladıgm kadarıyla ama china glaze (gg) gibi sitelerden bulabilrsin ben dün baktım ama istediğim renkler yoktu satıcıya sordum şimdi istediğim özel renkleri getirtebilrmisin diye bakalım ne dicek bende merakla bekliyorum:ecrin_bebek:

chanel bnm genelde kullandığım markalardan dadiğerini ilk kez duydum :1rolleyes:

türkiyede yok canım o marka o yüzdendir olurda chanel in o renk ojesine rastlarsan bi yerde banada haber verirmisin ben bulamadım:gitme:

yok rengini demedim ama chanel marka var türkiye deeee yaaaaa o rengine de özellikle bakcam eğer görürsem senn için de alırım bitane ve yollarım sanaaaa opuyorumnanaktan

magrentam çok sexü la bu renk :jeyyar: avondan ben de istiyor gibiyim bi kaç renk ama istemiyorum da.bilmiyorum alcam mı

nilciğim almış böyle oje arıyosunuz diye eklemek istedim :))))))

alix avien ojelerim ..çok beğendim yapısı ve kalıcığını...bayanssulusmile

magrentam zten o yüzden alasım gelmiyor
pahalılar bence çok...
şu parlaklardan ben de istiyorum ama böyle deil
bunları beğenmedim
bi de bu parlaklar çok zor siliniyor,pamuğu yoluyolar fln sinir oluyorum çıkarırken

Çok simli ojeleri ben de sevmiyorum çıkartmak çok zor oluyor bence de :)))) zaten çalışırken sürülmüyor böyle hiç almıyorum :))))
avona gelince 2 tane var 2side bedavaya geldi yoksam hayatta almam :)

Çok simli ojeleri ben de sevmiyorum çıkartmak çok zor oluyor bence de :)))) zaten çalışırken sürülmüyor böyle hiç almıyorum :))))
avona gelince 2 tane var 2side bedavaya geldi yoksam hayatta almam :)

nası geldi kız bedavaya
bize niye gelmiyo sempatiksalakcinni

Buda bugünki Babykenin Tirnaklari :lepi:
Miss Sporty markasi Türkiyede olup olmadigini bilmiyorum bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $1.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…