kızlar şu ojelerin renklerinin güzelliğine bakarmısınız yaopuyorumnanaktan
bu arada soldan sağa isimleri veriyorum ama türkiyede nasıl bulucaz bilmiorm:gitme:
CHİNA GLAZE(NOVA), china-glaze-645-fyi holographic beige with silver blue and green, Chanel Holographic Silver
teşekkür ederim canım şans eseri buldum bende izmride forbest pazarı diye ne istersen bulabileceğin bir yerin kozmetik kısmında :) istanbulda da bulabilirsin biraz araştırmak lazım :)Bu ten rengi olan çok güzelmiş ya. Gabrini marka ojeyi nereden aldın acaba? Rastladığımı hatırlamıyorum da ben.
saol canımayyy ne guzel olmusaklinialirimsmile:ecrin_bebek:
teşekkür ederim :)ayy ne kadar güzel bi renk ya..sizede çok yakışmış...
teşekür ederim kontescimmmmm genelde renkli paylaşılıyor burda beğenilmez dedim ama beğenenler çıktı :))))you know , walla öyle oldu ama adamlar yapıyor yawww :dance:
magrentam gerçekten süper bir renkmiş,çok doallll
Claire's 38
Claire's 13
bayıldım bu ojelere tam da bnm tarzım yaaaa bu marka ojeyiii nerden temin edebilirizzzz :kedi:
canım chanel inki daha pek bi yerde yok anladıgm kadarıyla ama china glaze (gg) gibi sitelerden bulabilrsin ben dün baktım ama istediğim renkler yoktu satıcıya sordum şimdi istediğim özel renkleri getirtebilrmisin diye bakalım ne dicek bende merakla bekliyorum:ecrin_bebek:
ama ama onun anlamı war kuş,aşkısımın elisi de var zemuszemusdeişmiyim... kıyamam ona:kedi:
chanel bnm genelde kullandığım markalardan dadiğerini ilk kez duydum :1rolleyes:
türkiyede yok canım o marka o yüzdendir olurda chanel in o renk ojesine rastlarsan bi yerde banada haber verirmisin ben bulamadım:gitme:
magrentam çok sexü la bu renk :jeyyar: avondan ben de istiyor gibiyim bi kaç renk ama istemiyorum da.bilmiyorum alcam mı
magrentam zten o yüzden alasım gelmiyor
pahalılar bence çok...
şu parlaklardan ben de istiyorum ama böyle deil
bunları beğenmedim
bi de bu parlaklar çok zor siliniyor,pamuğu yoluyolar fln sinir oluyorum çıkarırken
Çok simli ojeleri ben de sevmiyorum çıkartmak çok zor oluyor bence de :)))) zaten çalışırken sürülmüyor böyle hiç almıyorum :))))
avona gelince 2 tane var 2side bedavaya geldi yoksam hayatta almam :)
Buda bugünki Babykenin Tirnaklari :lepi:
Miss Sporty markasi Türkiyede olup olmadigini bilmiyorum bilmiyorumkismile
nası geldi kız bedavaya
bize niye gelmiyo sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?