kkontess' in Ojeleri (resimli)

8 aydır evliyim 1 kere sürdüm geçen kontesi görünce

banyo yaptım oje sürmiyordum ya unutmuşum anaaaaaaaa ellerime bi baktım oje var
hahahahah tanımadın mı yaniii

daha çıtır evlisin kızım, bak kendinee

çocuk olunca ne yapacaksın yoksammm

flormar supershine 40&flormar matıfyıng top-coat 808

Eki Görüntüle 407756 Eki Görüntüle 407757

allahım rengi yakalamak ne zormuş kontescim sana bravo valla kuzumm
di mi di miiii
ben de bazen sinir oluyorumm çekimlerde, çünkü tam rengi çıksın istiyorum, sizi yanıltmamak için

sende de cevher varmış hee

bir dahakine artıkın

hakkaten mi ilahi nasıl unuttun ellerini ben arada parmaklarıma bakıp şeker gibin renk olunca yiorum bileee

yiyor musunn

oje sürünce zor oluyor hamişde olunca

zaten banyo sıkıntı 2 kere gerek oluyor bekarkende öyleydi hep vişne çürüğü siyah mor sürerdim kenarlarda hep kalırdı gıcık olurdum

bende resm atayım

koyu renklerde kalır evet:26: altına cila sürersen nispeten daha kolay oluyor

ekle tabii

di mi di miiii
ben de bazen sinir oluyorumm çekimlerde, çünkü tam rengi çıksın istiyorum, sizi yanıltmamak için

sende de cevher varmış hee

ah canım sormaa valla uclarındaki matlık aslında cok hoş duruyo ama onu bitürlü şeeettiremedim resme

saol canım cevher var çok şükür ojesiz pek çıkmam dısarı artık sıksık eklerim :118:

Eki Görüntüle 407857

benimde bunlarım var makyaj malezemem çok ama ojeciklerim buakadr
az daha takıl buraya, 50'yi bulur ojeler
ah canım sormaa valla uclarındaki matlık aslında cok hoş duruyo ama onu bitürlü şeeettiremedim resme

saol canım cevher var çok şükür ojesiz pek çıkmam dısarı artık sıksık eklerim :118:

bekleriz kuzucummm

hunger games koleksiyonundan aldın mı china ?

şaka bi yana bu siteye girdim gireli kendimde sürekli bi kusur buluyorum burdaki hanımlar kokoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…