harikaymış bayıldım kontesciğim sanada maşallah her renk yakışıyor canımbunun numarası kaçtı yazmamışsın canım yazda bende alayım hemen eksik kalmayayım
Bu arada oriflame de ışıltılı tırnak susleme pulları var bayılıyorum ona bazi ojelerle Cok yakışıyor küçük küçük kalp yıldız yuvarlak falan var uygulaması da Cok kolay tırnağa koyup parlataci suruyosun direk yapışıyor günlerce çıkmıyor stoklarda var mi bilmiyorum ama stoklara girdiğinde kesin alın ürün kodu=24378 oriflame sitesinden bakabilirsiniz mükemmel bisey mavi ojelere Cok yakışıyor
walla aynısıbende de sırada bekliyor bubugün sürecektim ama zor çıkar diye üşendim. çok yakışmış canımmm
pastelin en meşhur ojesi bu olmalı bencee çünkü china glaze ruby pumps'un birebir aynısı
ikinci fotoya baktım da rengi çok datluymuş
walla aynısı
saol can ya cidden zor çıkıyor asetonlu pamukla ojenin üzerinde biraz beklemek gerekiyor ki kolay çıkıo öle
ikinci fotoya baktım da rengi çok datluymuş
hı bi de son eklediklerinden ilk kez bi oce sevmedim o da china dan 3.sü :26:
diğerlerini çok beendim
kıs bu 1. pretty bendekinden mi :26:
neden sevmedin kii:26:
senin geçen gün eklediğin değil kuzumm, sendeki daha lacivertti
ahahah şişede durduğu gibi durmuo o zaman ekeyince bakalım datlumdüz beyaz sandın sen onu di miheheheh
ben sana sevdiririm onu kuzummm
pastel limited collection 309 canımm
teşekkür ederimm
yavruağzı tonları,bakırlar vs yakışmıyor, keşke onlar da yakışsaydıı
Eki Görüntüle 406399 Eki Görüntüle 406400
bu ojeyi 2 yıl önce flormardan almıştım ama bir çok şehirde flormarın standlarına özellikle baktım bulamadım aynı renkten
çok az kaldı ve gerçekten çok beğendiğim bir oje çok soft
sürmüşken sizlerlede paylaşayım istedim
true color 011 mi bu
kenarlarına tasmıs can onları törpüye aseton döküp geçersen üzerinden daha da düzelir
canım aceleyle sürdüm hemen ondan taşırdım baya
dünden yanımda kalan derken :26:
yeşil flormar bende de var ve öyle tatlı bi renk ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?