• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

Bu ten rengi olan çok güzelmiş ya. Gabrini marka ojeyi nereden aldın acaba? Rastladığımı hatırlamıyorum da ben.

you know , walla öyle oldu ama adamlar yapıyor yawww :dance:
magrentam gerçekten süper bir renkmiş,çok doallll

Claire's 38

IMG00946-20101014-2141.jpg

Claire's 13
IMG00947-20101014-2146.jpg

sarının tonu değişikmiş
yumurta gibi :icecream: bu renk bi kazaım var off süper yakışırdı onaaaaaaaa

he normalde kaba yani :roflol: saol bebişşş aklinialirimsmilea.s.

böyle diyeceğini tahmin ettim kı sempatiksalakcinni
yok zaten zarif de... daha bi hoş göründü gözüme..aklinialirimsmile
tatlım naçizane avatarındaki resmi değiştir be.ellerinin güzelliğini gölgeliyo o foto bence..daha güzel resimlerin var kız burda.yanlış anlama olur mu kkontess :sinifsinif:

Bordo ve mor ojem.
$SNC00724.jpg

$SNC00725.jpg

Üstteki clasic marka 261 numara, alttaki alix avien 23 numara. Hızlı hızlı sürdüm kötü olmuş biraz ama önemli olan rengini göstermek :) Makine çok kaliteli değil aynı gibi çıkmış renkler ama üstteki mor aslında.

böyle diyeceğini tahmin ettim kı sempatiksalakcinni
yok zaten zarif de... daha bi hoş göründü gözüme..aklinialirimsmile
tatlım naçizane avatarındaki resmi değiştir be.ellerinin güzelliğini gölgeliyo o foto bence..daha güzel resimlerin var kız burda.yanlış anlama olur mu kkontess :sinifsinif:

ama ama onun anlamı war kuş,aşkısımın elisi de var zemuszemusdeişmiyim... kıyamam ona:kedi:

michelle eed aynı gibi çıkmşlar:1shok:
off ben de bazen taşırıyorum bööle sinir oluyorum:a015:
renkler hoşmuşş :kedi:

aslında fotodan 1-2 ton daha koyu duran tam civa rengindeki bu ojeyi, claire's 48'in üzerine cecile 50 sürerek elde ettim

michelle eed aynı gibi çıkmşlar:1shok:
off ben de bazen taşırıyorum bööle sinir oluyorum:a015:
renkler hoşmuşş :kedi:

Ben zaten sileceğim için önemsemedim de taşınca bi kulak pamuğunun ucuna aseton döküp temizliyorum normalde taşanları, geri kalanı mahvetmeden halloluyo tavsiye ederim.

Back