- 12 Temmuz 2006
- 35.023
- 30.394
- 60
Hep öyle prenses:)Cok sukur ablamgecinip gidiyoz iste ne olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep öyle prenses:)Cok sukur ablamgecinip gidiyoz iste ne olsun
Ânaamm ben nu cayi icmem la caydan soguttun beni hele tipe bak helee
Yeni moda çay keyfisi
Artiz olm artiz zevksiz gariÂnaamm ben nu cayi icmem la caydan soguttun beni hele tipe bak helee
Ben tipsizlikten 6 yatarim emee bu artiz garanti muebbet yer laArtiz olm artiz zevksiz gari
Kesinlikle la kesinBen tipsizlikten 6 yatarim emee bu artiz garanti muebbet yer la
Vay tipini yediğimin tipsizi Mucks sana
Bakmaz olaydım güzel yüzüne gormez olaydimAyyy sen yeterki isteee
Vay tipini yediğimin tipsizi Mucks sana
Olur askusu gorusuknaneelimoonn accuk isim var sonra görüşuruk beybisi
Vileda,mop türü şeyler bana göre değil.elle silinmiş gibi olmuyor.Gerçi kullanıyorum ama içimede çok sinmiyor.Hiç olmazsa haftada bir elimle siliyorum.Hatta 15 de bir bir lat elimle bir kat vileda ile siliyorumAynı moptan bende var, iyi bulmuşun resmimi
İyi yapıyon ablam banada iyi temizlenmiş gibi gelmiyorda mecburen onunla. Siliyorum yerleriVileda,mop türü şeyler bana göre değil.elle silinmiş gibi olmuyor.Gerçi kullanıyorum ama içimede çok sinmiyor.Hiç olmazsa haftada bir elimle siliyorum.Hatta 15 de bir bir lat elimle bir kat vileda ile siliyorum
Senin eve kamera taktım gülümAynı moptan bende var, iyi bulmuşun resmimi
Bende siliyorum da,ehtiyarladım artık.Eski gibi değil.Biraz kolayına kaçıyorum :)İyi yapıyon ablam banada iyi temizlenmiş gibi gelmiyorda mecburen onunla. Siliyorum yerleri