- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaam:).Ne güzel el bu.Manikürlü manikürlü
Benim kuzum doğuştan süslü teyzesiAnaaam:).Ne güzel el bu.Manikürlü manikürlü
Olsun tabii.Büyüsünde bak sen.Kıyafetlerine,makyaj malzemelerine ortak olacak.5,5 yaşındaki yeğenimin kız bize geldimi makyaj odası diye doğru malzemelerin oraya gidiyorBenim kuzum doğuştan süslü teyzesi
Ben olsun istiyorum zaten şimdiden bir sürü bandanalari bileklikleri var.Olsun tabii.Büyüsünde bak sen.Kıyafetlerine,makyaj malzemelerine ortak olacak.5,5 yaşındaki yeğenimin kız bize geldimi makyaj odası diye doğru malzemelerin oraya gidiyor
Oy o bandanalar da ne yakışıyo ya:)Ben olsun istiyorum zaten şimdiden bir sürü bandanalari bileklikleri var.
Aynen ablam yoksa oğlan uşağı gibi oluyor sevmiyorum ben oyleOy o bandanalar da ne yakışıyo ya:)
Eki Görüntüle 1752436
Geldim buyur
Agzimdan salyalar akti, bu ne guzel kahvaltiHoş geldin bidenem gel kahvaltı yapak
Kahvaltııı:)Bugün buraya bakmaya pek vaktim olmadı.Açtım sonra evde temizlik,komşu geldi bi ara vs vs ama artık geldim:)Hoş geldin bidenem gel kahvaltı yapak
Merhabaaa tatlimne yapiyosun nasilsin?Merhabaaaa
canımm İyiyim kuzum kahve içtim Eşim bu pazar yarım gün işte malesef dün izinliydik sen neler yapıosunMerhabaaa tatlimne yapiyosun nasilsin?
Afiyett olsun kuzumbende dun temizlik yaptim bugunde dinleniyorum vallacanımm İyiyim kuzum kahve içtim Eşim bu pazar yarım gün işte malesef dün izinliydik sen neler yapıosun