- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 35
ohhh ne güzeli kuzum,zaten hava dışarı çıkılmıcak kadar soğuk Bu havada en güzeli evde miskinlik yapmakAfiyett olsun kuzumbende dun temizlik yaptim bugunde dinleniyorum valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh ne güzeli kuzum,zaten hava dışarı çıkılmıcak kadar soğuk Bu havada en güzeli evde miskinlik yapmakAfiyett olsun kuzumbende dun temizlik yaptim bugunde dinleniyorum valla
Oyle vallakahve iciyorum bendeohhh ne güzeli kuzum,zaten hava dışarı çıkılmıcak kadar soğuk Bu havada en güzeli evde miskinlik yapmak
O gelmiyor pek galiba sen bana haber ver .Ufaklıklar napıyorsmeagol kuzum nette problem var pek giremiyom haberin ola
Napsinlar ablam biri pcde biri kucağımda bişiler anlatmaya çalışıyor banaO gelmiyor pek galiba sen bana haber ver .Ufaklıklar napıyor
Bana da söyle ne diyorNapsinlar ablam biri pcde biri kucağımda bişiler anlatmaya çalışıyor bana
Hersey var bir ondan yok canım.Selam kızlar, ne var ne yok? Çocuklar nasıl, karneler nasıl
Ah ablam bi anlaSam anlatacam da anlamıyorum kiBana da söyle ne diyor
Tamam görüşürsek alırım ben onun ifadesini:)Ah ablam bi anlaSam anlatacam da anlamıyorum ki
Ablam şimdiki çocuklar fena fenaTamam görüşürsek alırım ben onun ifadesini:)
Bana bak bebek:).Deryalı mı mahfetmeAblam şimdiki çocuklar fena fena
Dikkat et o senin ifadeni almasın
Beni tüm gün magvediyor zaten
Bana bak bebek:).Deryalı mı mahfetme
Konya da yok kar.Çok az yağmış,erimemiş.Ama bir soğuuk,öffff
Ablam sen Cansın ya.
Bugün buraya bi kar yağdı bir kar hwrtaraf 5dk da bembeyaz oldu
Küçükken okulda hep kar yerdik birden o aklıma geldi