- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen çok zor inşallah bir an önce büyürler. Bu arada senin bebek temmuz doğumlu mu.Ben sen gibi dolaniyorum tamammi hem ev işi yap hem çocuk buyut hem orgu or yoruluyorum valla bunyem kaldirmiyor
EvetAynen çok zor inşallah bir an önce büyürler. Bu arada senin bebek temmuz doğumlu mu.
Ha bir de hesap verecez, iyiymiş
He bacim heplease correct use of our language
He bacim he
Çamaşırlarıni hangi deterjan la yikiyorsun
1 oğlan 1 kız cnmne oldu ? cnm
please correct use of our language
topikin amacı nedır ? :))))
Bebek deterjaniyla yikiyorum.arada biİmkilerlede yıkayiveriyorumÇamaşırlarıni hangi deterjan la yikiyorsun
1 oğlan 1 kız cnm
Hm peki Yumoş kullanıyor musunBebek deterjaniyla yikiyorum.arada biİmkilerlede yıkayiveriyorum
Türkçe konuşuyoruz burada..
Geyik Bölümündesin, farkındaysan :)
Sme sen nerdesin gün boyu canim
Bebek deterjaninda yumosa gerek yok ama kendimizinkinr atiyorum onunkinde atiyorum sonuçta çamaşır da kalıyor alerji falan olur diyeHm peki Yumoş kullanıyor musun
Ben sizinle alakali alay edecek bir şey demedim.sızınle dıalog kurmaya calısıyorum alaycı tavrınızı kınadım
okey.neden ıngılızce yasakmı burada
Şöyle anneli gezmelere çok imreniuorum ya annemden uzağım yaBugünü anneme ayırdım. Birlikte alışveriş yaptık, eve geldik çay hazırladık, birşeyler yedik
Ben sizinle alakali alay edecek bir şey demedim.
Regl gününuz galiba pek alingansiniz