Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni kim duzeltsin kizbende pek iyi sayilmam anacim ben sadece konusuyorum,okuyorum simdilerde yazmayi ogreniyorumbu féminine et masculine verem etti beni baglaclar bide oyle zor elles ils zor zaanat vallaelimden geleni yaparim ama eminim sen benden iyisindir heeBu il faut que ' ler - j'aie je sois çekimleri var ya
Je voudrais 'ler - kibarlıktan kırılmalar
En marchant, parlant 'lar filan..
Ay daraldım
Fransa he. Ay valla çok sevindim he ara sıra cümlelerimi düzeltir misin, yardımına sığınabilir miyim
Bende fransada oldugum icin catlagim galibadeli etti bu memleket beniEskiden ortaokul,lisede Fransızca da vardı diller arasında.Benimkide Fransızcaydı.Hiç bir şey kalmadı tabiki:)Fransızca hocalarımız da hep acık çatlak olurdu:)
Hemde ne agir cayy gurban oldugumun turkcesiDil olarak ağır değilmi biraz:)
Yok canım estağfurlah.Hiç öyle bir izlenim bırakmadın:)Bende fransada oldugum icin catlagim galibadeli etti bu memleket beni
Saka yapiyom elifim; )ben baglantiyi kurdum ya ondan seyy ettimYok canım estağfurlah.Hiç öyle bir izlenim bırakmadın:)
Anamm yanlis yazmisim laa cok pardon mekan sahibesi@smeagol mus yaa
Naber orti
Bal gibi de düşer canım sanki smeagol delusu tapumu aldı üstüne
Sen bizle takılma devam ettiğin sürede daha neler neler olursun
Srmayı bırakın.Bunla idare edin:)Eki Görüntüle 1745127
Millet fosur
Beni kim duzeltsin kizbende pek iyi sayilmam anacim ben sadece konusuyorum,okuyorum simdilerde yazmayi ogreniyorumbu féminine et masculine verem etti beni baglaclar bide oyle zor elles ils zor zaanat vallaelimden geleni yaparim ama eminim sen benden iyisindir hee
O istisnalar zaten insani fitil ediyokivalla kolay degil anacim allah sabir versin..ben iclerinde olmama ragmen zorlaniyorumBiz grammeri güya bitirdik işte ama olmuyo.. çok çok zor.
1 kural varsa 20 istisna var..
O bağlaçlar öyle sıkıntılı ki
Fransız bi kızla tanışmıştım şey demişti, fransızcada istisnalar kuraldır. Çok doğru ve çok fazlalar
Allah rahatlık versin..Canlarim ben yatarherkese allah rahatlik versinsizi seviyorum kendinize deger verin
Canlarim ben yatarherkese allah rahatlik versinsizi seviyorum kendinize deger verin
Bonne nuit ma chérie bisousİyi geceleer , bonne nuit
Amanda şirinem yalnız kalmış:)
He ya daha bi bir saat buralardayim sanırım bi geldim kimse yokAmanda şirinem yalnız kalmış:)
Sürprizler yarına kalmis@DeryaLi uyutamadın mı bi çocuğu
Benim süprüz noldu
Deryalı atlattımı seni:)@DeryaLi uyutamadın mı bi çocuğu
Benim süprüz noldu
Deryalı atlattımı seni:)