- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
Sorma benimde canim cekiyo ama halim yokBirde şu böreği açarsan Baska bir sey istemezük
Sarma mi dedin sen
Kız kaç zamandır canım çekiyorda benim bebiş ten yapamadım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma benimde canim cekiyo ama halim yokBirde şu böreği açarsan Baska bir sey istemezük
Sarma mi dedin sen
Kız kaç zamandır canım çekiyorda benim bebiş ten yapamadım ya
Nüçün yapamadın demi tembel garıŞimdilik yalan oldi
Benim hic anam olmadi abla sana ana diyebilirmiyimLen istersen nüfusuma da alam seni
Haddini bil
Halin olmaması normal ben iki çocukla baş edemiyorum. Yaşları kaç çocuklarınınSorma benimde canim cekiyo ama halim yok
Yok ebe de banaBenim hic anam olmadi abla sana ana diyebilirmiyim
Anam senin işte bayagi karışık. Biz eskiden hergün giderdik okula.
Bu arada bölüm ne
Buyuk kizim 12..2 numara oglan 9..3 numara kizim 3..tekne kazintisi oglumda 2 yasinda kolumu kaldiracak halim kalmiyoama parmaklarim iyi calisimis heebugun amma isgal.ettim burayi yaHalin olmaması normal ben iki çocukla baş edemiyorum. Yaşları kaç çocuklarının
Kız misafir gelecekya ev temizliyoum her fırsatta onun dışında kucakta hep bebeNüçün yapamadın demi tembel garı
Fransizmikiz cok zor fransiz dili ve edebiyati allah yardimcin olsun..dilde yardimci olabilirimama edebiyat yerlerdeGeçtiğimiz 2 yıl benim de öyleydi bu yıl hocalar böyle yaptı 3 güne sıkıştı dersler
Fransız dili ve edebiyatı
Ooo yanina da mayonez ketcap mersii sekerimSrmayı bırakın.Bunla idare edin:)Eki Görüntüle 1745127
Riciderim:)Ooo yanina da mayonez ketcap mersii sekerim
Ee karnimizda doydu cok sukur:)sen ne yapiyosun elifim cicimRiciderim:)
Fransizmikiz cok zor fransiz dili ve edebiyati allah yardimcin olsun..dilde yardimci olabilirimama edebiyat yerlerde
Kiz o dediklerinden bisey anlamadim benfransadayim mademoiselle tu est très mignonAy vallaha mı
Bu gece subjonctif, conditionnel ve gerondif gecesi, sıyırıyom kafayı
Nerde yasıyosun kız sen :)
Fransa, belçika, cezayir filan?
Afiyet bal olsunn..Hiç.Forumu dolaşıyorum.Patatesimi yedim bende:)
Kiz o dediklerinden bisey anlamadim benfransadayim mademoiselle tu est très mignon
Eskiden ortaokul,lisede Fransızca da vardı diller arasında.Benimkide Fransızcaydı.Hiç bir şey kalmadı tabiki:)Fransızca hocalarımız da hep acık çatlak olurdu:)