- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
Ooo senin yerin ne guzelmis kizzkiymetini bil valla ben fransadan anamm gavur elleri yedi omrumu yediyurdum hele akdeniz burnumda tutuyor yeminleAkdeniz incizi Antalya danım ben Çok mu uzaksın ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo senin yerin ne guzelmis kizzkiymetini bil valla ben fransadan anamm gavur elleri yedi omrumu yediyurdum hele akdeniz burnumda tutuyor yeminleAkdeniz incizi Antalya danım ben Çok mu uzaksın ki
Ne zordur gurbette olmak geçekten , Evlenince şehir değiştirmek bile bana çok zor geldi 2 saatlik uzağa gittim ama olsun heryer hertaraf değişik işteOoo senin yerin ne guzelmis kizzkiymetini bil valla ben fransadan anamm gavur elleri yedi omrumu yediyurdum hele akdeniz burnumda tutuyor yeminle
Cikolatayi atlamisim ya lacekirdek ustune cikolata mahveder kiz beniBende çikolata yerim,istermisinn
Oyle valla sen yine sanslisin bacim memlekettesin ne guzel..Ne zordur gurbette olmak geçekten , Evlenince şehir değiştirmek bile bana çok zor geldi 2 saatlik uzağa gittim ama olsun heryer hertaraf değişik işte
Cikolatayi atlamisim ya lacekirdek ustune cikolata mahveder kiz beni
Oyle valla sen yine sanslisin bacim memlekettesin ne guzel..
Dinazor dediler geleyim dedim
başlık çok iyi
Ana ben silmedim:).Mail adresin pasife düşmüş,sana ulaşılamamış öle silinmişin.adam üye olduğu siteye bakar biraz.
Hanımcım
Mail adresimi bile unuttum hele şifreyi hiç hatırlamıyorum
Ablacım bakmaya zamanım yoktu nüçün kızıyorsun
Yazık değil mi bna
Söyledim hatta yazmıştım bile,anklı bişeydi
Hemen geliyorum beklee
BAna Yaşlısın mi demek istedin sen
34 yasindayim evliyim canim sen?çikolata sız bir hayat düşünemiyorum
sen evlimisin canım kaç yaşındasın ?
Anamm yanlis yazmisim laa cok pardon mekan sahibesi@smeagol mus yaa@smagol hosbulduk canimcim nassin?mekan super valla hemende uyum sagladim gordunmu
Oyy oyy ahanda kimler gelmishosgeldin cicimHerkese merhaba
Oyy oyy ahanda kimler gelmishosgeldin cicim
O zaman istanbula da hosgeldin diyelimee yorulmussun kuzum az biraz dinlen nefes al..calisirsin yine ayy kiyamam ya kolay degil valla allah yardimcin olsun bidenemPek hoş gelemedim nanelimonum, vardım istanbul'a, yoruldum, zaten sevmiyorum buraları, birazdan derse baslamam lazım, ki sabahlayacagım
Derya ne yapar bebişi sallar. Kızımı uyutmakla meşgulümKiz derya ne yapiyosun bakalim?
Merhaba hoş geldinmerhabaa
Yavuklun varmi elifim
Anamm yanlis yazmisim laa cok pardon mekan sahibesi@smeagol mus yaa
Yeni gelenler hoşgelmişler...
Gel Hanım abla senden iyi dino mu olur
Teşekkürler efenim siz de bir dinosunuz
Elif bırak bu Yagmurun_kizi yi yaaa, bırak, bi de bana bunak muamelesi yapar
Sana müstehak Ne yazığı be
Ank06 abla
Aynen öyle dedi
Ağzına sağlık, doğru söze ne denir
Burdayız be, ne vuruon
O zaman istanbula da hosgeldin diyelimee yorulmussun kuzum az biraz dinlen nefes al..calisirsin yine ayy kiyamam ya kolay degil valla allah yardimcin olsun bidenem
Len ne çok konusmus sunuz beğen beğen bitmedi allah cızirtımı vermesin.Yagmurun_kizi gel hele bu yana gelllnirelerdesin bacim sen yaw
Zor olmuyor mu hergün hergün o yol çekilmez yaO zaman istanbula da hosgeldin diyelimee yorulmussun kuzum az biraz dinlen nefes al..calisirsin yine ayy kiyamam ya kolay degil valla allah yardimcin olsun bidenem