- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Benimki de uyudu oğlan okuldan gelecek birseyler hazırlayayim sonra görüşürüz.Uyudu bi yandan gözlerini acamiyor bi yandanda kalkmaya çalışıyor.ne olcak bizim halimiz
Elifim benden alttakinden alayım, biz ona macar ekmeği deriz
Gel ben sana baklava börek açayım
İyi valla bilge, görünmüosun, sen napıosun
Elixir sebze yıkama suyunun adı değil miydi yaw
Allah muhabbetinizi arttırsın
Peh
Elifim benden alttakinden alayım, biz ona macar ekmeği deriz
Peh
Benimki de uyudu oğlan okuldan gelecek birseyler hazırlayayim sonra görüşürüz.smeagol Mucks beybi len sana bir süpriz yapacaktım ama yapamadım. Oğlan gidip gelsin yapacam söz. Çok masumhane bisi
Benim hayatim kurs ve ev arasinda geciyor.)) simdi kursa gidicem insallah bi cay icip.kendime gelirsem :))
Ne sürprizi lenAy merak ettim, 13:00-15:00 arası yokum evde Çatlarım meraktan çabuk gel
Ben de sporla ev arasında mekik dokuyorum en çok. Ne kursuna gidiyorsun bilgee
Ooo spor hee iyiymis. Ne guzel.
Ben stilistlik ve modelistlik kurslarina gidiyorum. Yakinda calisacagim da insallah sanirim buralara pek ugrayamayacagim :))
Rose ydi galibaHoş geldin eski nickin neydi
Yok ozaman öyleydiElifim benden alttakinden alayım, biz ona macar ekmeği deriz
Peh
Döverim,uğranmaz olunurmu?Şaka tabii kendin için iyi olan neyse onu yap:).Ooo spor hee iyiymis. Ne guzel.
Ben stilistlik ve modelistlik kurslarina gidiyorum. Yakinda calisacagim da insallah sanirim buralara pek ugrayamayacagim :))
Çok güzel, Allah muvaffak etsin. İş bulmana sevinirim ama senden ayrı kalacağımıza üzülürüm :)
Ne sürprizi lenAy merak ettim, 13:00-15:00 arası yokum evde Çatlarım meraktan çabuk gel
Ooo spor hee iyiymis. Ne guzel.
Ne dusunuyon şöyle söyleYarına kaldı canim ya misafirlerim vardı bugün. Allah kahretsin ki sevilen biriyim
Senin iş yarına kaldi
Mazef senin için de güzel şeyler düşünüyorum
Model bir tanıdığımız olacak he
Havamİz olur artikin
Yaaaa yarın olmaz şimdiSüprüz
Söylersem anlamı kalmaz
Len sen demedin mi modelistlik kursuna gidiyorum diyeKiz model degilim benKendime butik acmayi dusunuyorum insallah nasip olursa
Şimdi olmaz dedin ya olm ne ısrar ediyonYaaaa yarın olmaz şimdi
Kendince dans ediyo bacumsu hatun yapıyor baba biri anlatabilirmi