KK'nın DİNOZORLARI BURAYA :D

Uyudu bi yandan gözlerini acamiyor bi yandanda kalkmaya çalışıyor.ne olcak bizim halimiz
Benimki de uyudu oğlan okuldan gelecek birseyler hazırlayayim sonra görüşürüz. smeagol Mucks beybi len sana bir süpriz yapacaktım ama yapamadım. Oğlan gidip gelsin yapacam söz. Çok masumhane bisi

Benim hayatim kurs ve ev arasinda geciyor. )) simdi kursa gidicem insallah bi cay icip.kendime gelirsem :))

Gel bacım seninle de arttırsın

Benimki de uyudu oğlan okuldan gelecek birseyler hazırlayayim sonra görüşürüz. smeagol Mucks beybi len sana bir süpriz yapacaktım ama yapamadım. Oğlan gidip gelsin yapacam söz. Çok masumhane bisi

Ne sürprizi len Ay merak ettim, 13:00-15:00 arası yokum evde Çatlarım meraktan çabuk gel

Benim hayatim kurs ve ev arasinda geciyor. )) simdi kursa gidicem insallah bi cay icip.kendime gelirsem :))

Ben de sporla ev arasında mekik dokuyorum en çok. Ne kursuna gidiyorsun bilgee

Ne sürprizi len Ay merak ettim, 13:00-15:00 arası yokum evde Çatlarım meraktan çabuk gel

Ben de sporla ev arasında mekik dokuyorum en çok. Ne kursuna gidiyorsun bilgee

Ooo spor hee iyiymis. Ne guzel.
Ben stilistlik ve modelistlik kurslarina gidiyorum. Yakinda calisacagim da insallah sanirim buralara pek ugrayamayacagim :))

Yok ozaman öyleydi

Ooo spor hee iyiymis. Ne guzel.
Ben stilistlik ve modelistlik kurslarina gidiyorum. Yakinda calisacagim da insallah sanirim buralara pek ugrayamayacagim :))
Döverim,uğranmaz olunurmu?Şaka tabii kendin için iyi olan neyse onu yap:).
Bir baklava börek diyen oldu galiba.Hadi yiyelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…