- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Valla siz çalışan bayanların işi daha zor.iyiyim canım çalışıyorum iş ev bebek çok yoğunum çoook:) ama size merhaba demeden de geçemedim
Valla ben 2 çocukla baş edemiyorum. Bir de iş
Hiç çekmem valla
Bebeğin kaç aylık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla siz çalışan bayanların işi daha zor.iyiyim canım çalışıyorum iş ev bebek çok yoğunum çoook:) ama size merhaba demeden de geçemedim
15 aylık bir oğlum var canımValla siz çalışan bayanların işi daha zor.
Valla ben 2 çocukla baş edemiyorum. Bir de iş
Hiç çekmem valla
Bebeğin kaç aylık
Allah analı babalı büyütsün :)15 aylık bir oğlum var canım
sağol canım benimAllah analı babalı büyütsün :)
Bi öpiyim bebeği15 aylık bir oğlum var canım
geldim fıstıklar
hoş geldın canım
milleti topluyom olum buraya nerdesın sen
Zamanında gelmeliydinOooo Canavarusss, ne guzel oyun bolumu vardi eskiden oynardik, seni orda sık gorurdum, hosgeldinnn
Geldim abula
Nirdesin senOooo Canavarusss, ne guzel oyun bolumu vardi eskiden oynardik, seni orda sık gorurdum, hosgeldinnn
Geldim abula
ayy evet bak anılarım canlandı.. artık heveste kalmadı ama kk koyarsa eskisi gibi hiç belli olmaz sağım solumOooo Canavarusss, ne guzel oyun bolumu vardi eskiden oynardik, seni orda sık gorurdum, hosgeldinnn
Geldim abula
Nirdesin sen
ayy evet bak anılarım canlandı.. artık heveste kalmadı ama kk koyarsa eskisi gibi hiç belli olmaz sağım solum
Sakın duymasın.Forumda yalnız bırakıyosunuz sonraBurdayimmm
Valla ne guzel olurdu, yonetim duyar mi sesimizi
Ne ka kotuyuz di mi eliffSakın duymasın.Forumda yalnız bırakıyosunuz sonra
He şunu BileydinNe ka kotuyuz di mi eliff
İyiyiz prenses sen nasılsın:)kızlar nasılsınızzz
Temizlik yapa yapa bi hos oldun. Otur dinlen azcik:)Kimse gelmemis Cok tozlanmis bi toz alayim dedim
Kakilmistir benim adim her yeri siler parlatirimTemizlik yapa yapa bi hos oldun. Otur dinlen azcik:)
Itilmisimiz yok. Gelsin sana gosterir sana kakilmisligi:)Kakilmistir benim adim her yeri siler parlatirim
Evet nerde itilmis.Itilmisimiz yok. Gelsin sana gosterir sana kakilmisligi:)