- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
Yazin bizim icin bi ozelligi yok canim. Evden cikmadigim icinYaza girmeden önce versen daha iyi değil mi :))
Bu arada.emziriyor musun bebisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazin bizim icin bi ozelligi yok canim. Evden cikmadigim icinYaza girmeden önce versen daha iyi değil mi :))
Bu arada.emziriyor musun bebisi
Kaç aylık ti ki senin bebişEmzirmem mi. Daha ek gidaya gecmedik. Bi beni emiyo cadi.
4.5 aylik cadi.Kaç aylık ti ki senin bebiş
Ee daha küçükmus canım ya tatdirsan yeter bizim gibi çok vermene gerek yokki ben 5.5 aylikkn başlamıştım.4.5 aylik cadi.
Bu kk fena fenaBen buraya üye olduktan sonra nerdeyse 6 kilo aldım peeh , neydi o eski halim ,nolcek akşama kadar bi elimde çikolata bi elimde tablet , ben almıyım da kim alsın kilo
Yogurt patates puresi ve muz denemelerimizden basarili sonuc aldigimiz olmadi henuz. Yutamiyo. Hemen diliyle itiyo. Biberonda almiyo. Ben nasil bu beebeyi borakip ise baslicamEe daha küçükmus canım ya tatdirsan yeter bizim gibi çok vermene gerek yokki ben 5.5 aylikkn başlamıştım.
Benim kızda biberon almıyor ama dışarı cikipta açıkınca bi sure sonra alıyor seninkide açıkınca mecbur alacakYogurt patates puresi ve muz denemelerimizden basarili sonuc aldigimiz olmadi henuz. Yutamiyo. Hemen diliyle itiyo. Biberonda almiyo. Ben nasil bu beebeyi borakip ise baslicam
Insallah alir yoksa evi yikar baslarina:)Benim kızda biberon almıyor ama dışarı cikipta açıkınca bi sure sonra alıyor seninkide açıkınca mecbur alacak
Evde enjektör bulundurun en olmadı onla verirler artikInsallah alir yoksa evi yikar baslarina:)
Var enjektor cok.Evde enjektör bulundurun en olmadı onla verirler artik
Ben gec farkediyorum yagmurun kizi..kusuruma bakmayin.dunden bu yana icim kan agliyor...
hoş geldın canımgeldim fıstıklar
milleti topluyom olum buraya nerdesın senGunaydin fosillesmis dinozorlarr
Hoş geldin canım nasılsın bakalım pambıkımherkese merhaba....
iyiyim canım çalışıyorum iş ev bebek çok yoğunum çoook:) ama size merhaba demeden de geçemedimHoş geldin canım nasılsın bakalım pambıkım