- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Kulaktan kulağa konuşulmaz telepatık serbestToplum icinde telepatik yolla konusulmaz ayip. Ogretmedilermi size. Aaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kulaktan kulağa konuşulmaz telepatık serbestToplum icinde telepatik yolla konusulmaz ayip. Ogretmedilermi size. Aaaa
Aman napsinlar. Kiz daha uyumadi. Oglan uyidu cok sukur de. Ben uykusuzluktan oluyom. Kiz nezle olmus bide. Burun tikali. Yarin raporum bitiyo. Is basi yapmak lazim. Ama bi 4 gun rapor alip bu hafta da evde kaliim diyorum. Yani baya yogun bi gundem var. Sen naptin.kiz nasi?Kız zeymur napiyo bebelr
Buranin kulaktan kulagi telepati oluyor iste. Ayni sey:)Kulaktan kulağa konuşulmaz telepatık serbest
Benimki de hastaydi akut bronşit oldu emekliyoruz ya simdi beton falan gidip yatıyor. Bizim yerlerde fayans üsuttu onunla ugrastim bu hafta hep.Aman napsinlar. Kiz daha uyumadi. Oglan uyidu cok sukur de. Ben uykusuzluktan oluyom. Kiz nezle olmus bide. Burun tikali. Yarin raporum bitiyo. Is basi yapmak lazim. Ama bi 4 gun rapor alip bu hafta da evde kaliim diyorum. Yani baya yogun bi gundem var. Sen naptin.kiz nasi?
Hamilelik lerin pes peşe ondan mi kilo yoksa hep mi vardiBen 57 olsam zil yakar gobek atarim. Bendeki kiloyu duysa su bile icmez:)))
Ogretmenim ben canim. Bende kiz hasta diye sordum zaten sana kiz nasil diye. Iyilestimi anlaminda. Gecmis olsun cok. Tam hastalik zamanlari zaten simdi.Benimki de hastaydi akut bronşit oldu emekliyoruz ya simdi beton falan gidip yatıyor. Bizim yerlerde fayans üsuttu onunla ugrastim bu hafta hep.
Ne iş yapıyorsun
Yok anacim hamilelikten. Daha ilkinin kilosu gitmeden 2.ye hamile kalinca kaldi kilolar. Yazdan umitliyim verecem insallah hepsini. Hamilelik kiloma bile raziyim:)Hamilelik lerin pes peşe ondan mi kilo yoksa hep mi vardi
Kız istersen gel bizim gruba zorla yapıyoruz valla basen falan inceldi biraz bendeNe bileyim , kısalmadıysam 1.65 filandır hâlâ , malum yaş geçti , bi ayak çukurda sayılır
Yaza girmeden önce versen daha iyi değil mi :))Yok anacim hamilelikten. Daha ilkinin kilosu gitmeden 2.ye hamile kalinca kaldi kilolar. Yazdan umitliyim verecem insallah hepsini. Hamilelik kiloma bile raziyim:)
Ogretmenim ben canim. Bende kiz hasta diye sordum zaten sana kiz nasil diye. Iyilestimi anlaminda. Gecmis olsun cok. Tam hastalik zamanlari zaten simdi.
Emzirmem mi. Daha ek gidaya gecmedik. Bi beni emiyo cadi.Yaza girmeden önce versen daha iyi değil mi :))
Bu arada.emziriyor musun bebisi
Ingilizce ogretmeniyimÖyle ya havalar bir ısınsaydı artık çocuklar rahat ederdi.
Öğretmenim derken branş mi sınıf mi
O halimden sonra 2kilo verdim.Son halin benim gordugum halde bence iyisini ben seni o halinle sevdim zey-mur