- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
Seni yanci seniiiiiKız ben çaktırmadan yandan yandan girdim aralarina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni yanci seniiiiiKız ben çaktırmadan yandan yandan girdim aralarina
Kız biz niye birbirimize saç baş dalıp aramizi bozuyoruz.kanadaliya dalalim saç baş.olan ona olsun biz nasıl olsa yarım saat sonra eski halimize döneriz barı kötü animiz olmasinGel bacim gel sensiz olmaz zaten. Biz burda sac bas dalariz bunla ayiracak adam lazim
Seni yanci seniiiii
Himm dusundum hak verdim. Tamam sen sacini cek bende celme takiimKız biz niye birbirimize saç baş dalıp aramizi bozuyoruz.kanadaliya dalalim saç baş.olan ona olsun biz nasıl olsa yarım saat sonra eski halimize döneriz barı kötü animiz olmasin
Cekmek yetmez senin kor makasinla saçını keselimHimm dusundum hak verdim. Tamam sen sacini cek bende celme takiim
Dur ben bi kosu alip geliyonCekmek yetmez senin kor makasinla saçını keselim
O zamanlar daha bu kadar yaygın değildi doğlgaz.7-8 sene önce belki:)Elif abla bizim ev doğalgazlı o yüzden artık tüpçü gelemiyor
Kiz sen iste ben tüpçü olurumElif abla bizim ev doğalgazlı o yüzden artık tüpçü gelemiyor
Bence o diger topikte bize tuzak hazirliyo
Doğalgaz gelince tüpçü esnafiminda işi bozulduO zamanlar daha bu kadar yaygın değildi doğlgaz.7-8 sene önce belki:)
Kiz sen iste ben tüpçü olurum
Biz buraya geldikya o şimdi orayı sahiplenmiştir ama birakmayuz orayı onaBence o diger topikte bize tuzak hazirliyo
Dagdan gelip bagdakinimi kovacakmis pehhBiz buraya geldikya o şimdi orayı sahiplenmiştir ama birakmayuz orayı ona
Kız topigine kapısını açık unutmusum gelen geleneDagdan gelip bagdakinimi kovacakmis pehh
Sana bin kere diyomki kontrol et kapiyi bacayi hirsiz mirsiz girer. Bak isigi goren gelmisKız topigine kapısını açık unutmusum gelen gelene
Yemek yedim dusumu yaptim cayimi aldim geldim