- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
Olsun seneye giyer benim kizimda. Kacmak icin bahanemi ariyorsun.Oreyim.anacim ama ben seneye için ormeyi düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun seneye giyer benim kizimda. Kacmak icin bahanemi ariyorsun.Oreyim.anacim ama ben seneye için ormeyi düşünüyorum.
Hayır be orerin ben iki kizimada ondanmi kacicam ama diyorum işte bu sene geç kaldı seneye orerin ikisine de.Olsun seneye giyer benim kizimda. Kacmak icin bahanemi ariyorsun.
Ancakbyetisir zaten. Benim o konularda becerim yok bende seninkine ingilizce öğretiim ödesekHayır be orerin ben iki kizimada ondanmi kacicam ama diyorum işte bu sene geç kaldı seneye orerin ikisine de.
Ondan seneye oruyorum ancak orerim.fırsat oldukça.aman karşılıksız orerim benAncakbyetisir zaten. Benim o konularda becerim yok bende seninkine ingilizce öğretiim ödesek
Yok olmaz. Sonra basima falan kakarsin sen.Valla bide
Ondan seneye oruyorum ancak orerim.fırsat oldukça.aman karşılıksız orerim ben
Kakmazsam ne anlamı kalirYok olmaz. Sonra basima falan kakarsin sen.
Iste bak ben bilirim. Istemiyom senin sapkani falan banane bananeKakmazsam ne anlamı kalir
İyı ormem o zamanIste bak ben bilirim. Istemiyom senin sapkani falan banane banane
Zaten oresin yoktu seninİyı ormem o zaman
Orucem işte.sanada yollayacağım.kabul etme bak neler ederim sanaZaten oresin yoktu senin
Hiih yollamazsan o koca basenlerin erimesin emiOrucem işte.sanada yollayacağım.kabul etme bak neler ederim sana
Kiz nasil bi ugursuzlugumuz varsa gittigimiz yeri kurutuyozKız ben sana demiştim demi burada bize kalır diye
Hosbulduk sirinim nasilsin:)Naneli limon hosgeldin
Canııııım:)Elif ablaaaaa