- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
Aman birakirmi meyve getir çay getir su getir teli sarja tak......Söyle biraz rahat bıraksın:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman birakirmi meyve getir çay getir su getir teli sarja tak......Söyle biraz rahat bıraksın:)
Aman birakirmi meyve getir çay getir su getir teli sarja tak......
zey-mur bebegim
Gel bebeğim gel mekan değişikliği yaptık hava değişikliği olsun ferahlariz dedimEfendim cnm buyur
Sen ne zamandir bensiz takiliyon burda cabuk soyle. Bende kafam niye kasiniyo diyom. Boynuzlarin yeriymis megerseGel bebeğim gel mekan değişikliği yaptık hava değişikliği olsun ferahlariz dedim
Gitmicem işteLeeeyyn sen benden hbrsiz nerelerde geziyon ha. Ben sana ne dedim. Cabuk eve
Himm kem kumm eeeSen ne zamandir bensiz takiliyon burda cabuk soyle. Bende kafam niye kasiniyo diyom. Boynuzlarin yeriymis megerse
He he belli:).Çabuk eve diyor baksana
Kem kum tabi bizde gozunuz kapali birakiyoz kadini. Meger o topik topik geziyomusHimm kem kumm eee
Sen bana karsimi geliyon haGitmicem işte
Şimdi kocisim ben entellektüeller(o neyse artik) kendi ayaklarının uzerinde duran bir kadınım.beni eve kapatazsin istediğim topikte gezerimKem kum tabi bizde gozunuz kapali birakiyoz kadini. Meger o topik topik geziyomus
Ben anadolunun bagrindan geldim len bana sokmez o entel dantel mevzular ben ne dersem oŞimdi kocisim ben entellektüeller(o neyse artik) kendi ayaklarının uzerinde duran bir kadınım.beni eve kapatazsin istediğim topikte gezerim
Kız ben çaktırmadan yandan yandan girdim aralarinaKiz Mazef sen ne ara yumurtadan ciktin buyudunde bide dinozor oldun
Gel bacim gel sensiz olmaz zaten. Biz burda sac bas dalariz bunla ayiracak adam lazimzey-mur sizi burda birakmam