boncuklu olanların hepsini ben yaptım cnm
teşekkür ederim cnm sağol daha çooooook modellerim vardı ama etrafımdaki genç kızlara verdim yani anlıcan bunlar kaldı bana bende bu aralar takı filan yapamıyorum ist almam lazım malzeme erzurumda pahalı oluyo
[
bunlarda benden cnm
BEBİŞİMsende benim gibisin..bende yapar yapar veririm çevremdekilere..istanbula gelince bi marputçular yaparsın artıkkaydirigubbakcemile5
sınavlarım bitsin kısmetse,bende bir uğrıycam,uzun zamandır yapmıyorum..burda sergileriz artık..:CüvCüv:
kimsenin resim ekliyceği yok,bari kendim ekliyim yine topiğim coşsun:dilcikar::icecream:
sarı bilekliği ben yaptım..parlak taşlılar baş parmak yüzüğüm,nazar boncukluda baş parmak için,derya baykal yüzüümlaelaelaelaelae
savarowski kalplerim..bunlarıda bendeniz yaptımsengözlerimebaksanab
göbek kolyelerimbunlarıda ben yaptım.. .çok hoş oluyo ama tavsiye ederim..yazın plajda falan kullanabilirsiniz..
bunlarda en sevdiğim halhal'larımın bir kaçı..birde ayak yüzüklerimsositososito..azar azar ekliyorumki topiğime talep olmassa kendi kendime sergiliycem takılarımı..:a015::a015::dilcikar:
ellerine emegine saglik canimcigim bircoguna bayildim inan on parmaginda on marifet hatin kiz seniyerimsenibengöbek icin olanlar iyi hosda ben xlarcim anacigim kac metre yapmam gerekir acaba:jeyyar:kaydirigubbakcemile3a.s.
:roflol::roflol:ay aşkolsun incitanemtuana deme öyle be:CüvCüv:ben yapar yollarım sana..ebru şallıyla plates yap sabah sende..
'evveeettt..süperizz..hissediyorum..acıyı hissediyorumm..sizde hissediyorsunuz..çek,kaldır..yat kalk..bütün kötü enerjiler gitsin..yandı kalçalar..kaldırıyoruz indiriyoruz.çok fit hisettikdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol:
:roflol::roflol:ay aşkolsun incitanemtuana deme öyle be:CüvCüv:ben yapar yollarım sana..ebru şallıyla plates yap sabah sende..
'evveeettt..süperizz..hissediyorum..acıyı hissediyorumm..sizde hissediyorsunuz..çek,kaldır..yat kalk..bütün kötü enerjiler gitsin..yandı kalçalar..kaldırıyoruz indiriyoruz.çok fit hisettikdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol:
yerim seni pofişimm:1hug:kaydirigubbakcemile3yok be kalsin yiyip icip kilolu olmak varken isgenceye ne gerek yumusacik pofidik pofidigimkaydirigubbakcemile3
tv8 de..ya sabahları gülmek için açıyorum valla:)..kopuyorum ebru şallının o triplerine..:roflol:nerde o yani hangi kanalda plates topum var benimde sadece 2 hareket biliyourm pilateste