Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraklım izmir perim cok sagolun bitaneleri daha ii leri sizin olsun
meraklımmmmm az cok nasıl birsey oldugunu hayal edebildim ters ucgen sekilde yani neyse sekercim yrna alırsan mutlaka ekle guzelcim
asomda gelsin artık yyyyyyyya ozledik
ahh ahh gelsee biii özledim bende.bayramdan sonra uzun bi müddet bnde olmayabilirimmnet bağlatcam yurttayım ama onu bileee aylık paraylaa yapıolar uyuzlarr güya devletin malıııkötükedihüso
ewtt özledimm bende çooooooooooooooooooooook
kızlar cep telefonuyla cektigim için hiçte istedigim gibi cıkmadı aslında ccccccok guzel
durusuda bu sekilde
cnm takıların cok guzel gorunuyor siyahlı bileklikleri ne kadara ve nereden aldıgını yazabilir mısınBunlarda benden, gecen hafta aldim
melegim benimmmmmmmm cok cok sagol tabiki koyarım sende koy ama gozumuz gonlumuz acılsınlivim ne kadar zarif küpelerin.güle güle kullan..yeni takı alırsan 4 gözle bekliyorum resmini haberin olsun:1rolleyes:
cnm takıların cok guzel gorunuyor siyahlı bileklikleri ne kadara ve nereden aldıgını yazabilir mısın
sevgilin cok zevkliymıs cnm ii gunlerde kullan
canlarım herkez güle güle taksın,alıntı yapmadım:kedi:
mutluluk reçetemgüle güle tak çok şık gerçekten takılarınilaydaheyküpeni iyi günlerde tak sende..
livbitanem ben takı takan bi insan değilim fazla,eklediklerimi bile verdim kuzenlerime,altın ve doğal taş kullanmayı seviyorum ve saat takarım..ama bundan sonra eklerim bende bitanem:1hug:
bugünde bunları aldım.kalpli kolye ucum yeşim taşı
o çok beğendiğim küpeyi bugün alamadım inş.yarın ya da bayramda alırımmmmm
kızlar cep telefonuyla cektigim için hiçte istedigim gibi cıkmadı aslında ccccccok guzel
durusuda bu sekilde
aşkolsun perim olurmu öle şeylmaz:ekle hemen..hoşbulduk canım çok saolŞenizAso'm bitanem hoş geldinnnnn valla çok özledim :1hug: Şeniz
ben yeni halka küpee aldımm hihoyyyt
ama sıradan
mutluluk reçetem ilayda hey bayıldım sizinkilere de :lepi:
amma kokoş bi topik bura opuyorumnanaktan
canlarım bişi sormak istiyorum size
böyle kalbi bi de anahtarı olan kolyelerden var ya onlardan arıyorm
sizde var mı öyle bi kolye ??
benim var ama uzun..istersen yarin resmini ceker koyarim