Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel çok beğendim
Harikaaaaaaaa ah ahhhh boshayallersmile
bu tam benlik olmuş bbenim tarzım genelde bu renkler yapıyorum bende..süper olmuş kirpiklerde konuşuoyr yani:jeyyar:
her gün bakıyorum. gerçekten mükemmel yapıyorsunuz. ben de yaşım gelince böyle güzel yapabilir miyim bilmiyorum... bu arada eyelineri nasıl sürdüğünüzü gösterirseniz sevinirim...
çok güzel olmuş son makyaj ya, tam sevdiğim renkler muhteşem boshayallersmile
Keske eyeliner cekisini videolu anlatsan cnm ya
Ne iyi olur benim gibi beceriksizler icin:hulya:
sürersin cnm zamanla elin alışırbn niye eyeliner suremiyorum yaa
canım aslında tek bir marka kullanmıyorum, bir sürü markadan çeşit çeşit ürünüm var. Jel eyelinerlarım coastal scentsden, rimelim avon, farlarım ise her markada var kaliteli adi , ucuz pahalı hiç ayırt etmiyorum :)Bende çok beğendim.markalrı yazmışsın ama tekrar Sana zahmet olmazsa kullandığın ürünlerin markalarını yazarmısın?kullandığın farlar renkli eyeliner mı kullanıyorsun?hepsini yazarsan sevinirim
mesaj atıyorum cnm şimdikibeleeee canım coastal scentsin kendi sitesinden palet süpariş etmek istiyorum
yardım edermisinnn :/
online oldugunda bana msj at olurmu :/
tek sürüşte oluyor cnm kuyruktek sürüştemi kuyruk oluo canım yoksa önce mi kuyrugu yapıosun cok begendim de
sitede en düzgün eyeliner çeken sensin makyajlarda başarılı
Çok güzel canım... Şu eyeliner sürme olayını benimde acil halletmem lazım. ayrıca bir çok kuaförde bile böyle eyeliner çekebilen yok sölimmm. Beceri istiyor gerçekten
Ne kadar hoş. Gerçekten çok beceriklisiniz... Şu eyeliner işini bir tutturabilsem... Yok beceremiyorum arkadaş... boshayallersmile