Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım valla bazen kaşımı da çekiyorum bazen kaşım olmadan daha güzel görünüyor gözüme ama bir daha dikkat ederim kaşımla eklerim yerimsenibenbu makyajın da çok güzel görünüyor canım opuyorumnanaktan
keşke kaşını da çekseydin, kaş renginle uyumlu olduğunu düşünüyorum bu makyajın, başka resimlerde kaşlarını gördüğüm için böyle bir yorum yaptım..
aslında saçlar da önemlidir keşke saçlarınla da bütün olarak görsek diyeceğim ama abartmıyım en iyisi kaydirigubbakcemile3
:1shok: aa bak işte bu makyajı çok beğendim...
göz yapımız benziyor seninle ...
pembe tonlarına bayılıyorum ağır makyajda da griyi çok seviyorum fakat bulaştırmaktan korukuyorum çoğu zaman..
göz kapağıma far sürüp gölgeyi sonradan atıyorum ben..
ama tam tersi sanırım yapılması gereken...
eyeliner yok burada galiba gözünde ve bence çok dağal ve şık durmuş
:lepi: :lepi:
Canım benim kaşlarım zaten çok seyrek olduğu için boyanınca tamamen dökülür biter diye korkuyorum bu yüzden kaş kalemi kullanıyorum yerimseniben ama pratiklik açısından boya daha iyi bence çünkü kaş kalemini her gün yenilemek zorundayız.:kedi:
yaa kızlar bir soru daha sorayım size...
kaş kalemini saç renginize göre seçiyorsunuz galiba değilmi..
ben hiç kullanmadım ama bakır kahve tonlarında kaş renklerini görünce saçımla daha uyumlu olacağını düşündüm..
kaşımı saçıma göre boyatayımmı yoksa kaş kalemi işim görürmü nedersiniz..
kibelem elf eyebrow kitin light mı medium mu dark mı acaba fisfisfis tam benim istediğim renk çünkü benim saçlar kızıl kahverengi sürünce düdük gibi duruyo, seninkinde biraz kızıllık var ben de alıcam ondan gamyoncuiremsu
canım çok sağol, inan likit eyelinerda benimde başıma aynı şey gelio,doğru düzgün çekemiyorum ve birbirinden farklı olabiliyorlar ,öyle oldugunda kulak çubuklarının ucunu azcık ıslatıp düzelterek istediğim şekli veriyorum,bunu da deneyebilirsin eğer denemediysen daha önce..ya kkibele süpersin cidden
bitiyorum senin şu eyeliner çekişine
burdan bi kaç göz makyajını pc'me kaydettim
arada bir bakıp kendi kendime deniyorum
aslında resim eklemeyi çok istiyorum ama webcamdan çektiğim için
çok gıcık çıkıyor
özellikle de şu eyelinerı çekmesini öğrenmeyi istiyorum ya
kuyruk şeklini yapamıyorum
bir gözümü düzgün yapsam diğeri çok alakasız oluyor:roflol:
ocakta teyzemin düğünü var
o zamana kadar kendimi geliştirmem lazım yafff
:kedipuyorumnanaktan:1hug:*yine süpersin* :)
kibelem elf eyebrow kitin light mı medium mu dark mı acaba fisfisfis tam benim istediğim renk çünkü benim saçlar kızıl kahverengi sürünce düdük gibi duruyo, seninkinde biraz kızıllık var ben de alıcam ondan gamyoncuiremsu
evet cnm light rengi yerimseniben ama bana sanki biraz açık gibi gelio o renk :bbo:ayy şimdi blogunda gördüm canım yaa lightmış tamam yerimseniben
komşum nabeeerr:)))