• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'de erkek dolasiyor olabilir! Lutfen sonuna kadar okuyun

Ne demek ablacım, bir gerçeği de itiraf edeyim aslında böyle konularda sizleri bilgilendirme zorunluluğumuz yok çünkü kullanım sözleşmesinde aynen şöyle bir madde vardır:

Forumumuzda paylaşıma sunulan tüm içerikten 5651 Sayılı Kanun'un 8 ve T.C.K'nın 125. maddesine göre paylaşımı yapanın kendisi sorumludur. Forumumuz paylaşımcıların gönderdiği içerikten doğabilecek yasal sorunlar nedeni ile sorumlu tutulamaz.

Ama zaman içinde kendimizi sizlere karşı sorumlu hissediyoruz, otomatikman koruma içgüdüsü gelişiyorHoppa

Hep iyi niyetten oluyor bunlar ama biraz şüpheci olmak lazım, yalnızca yüzünüzün göründüğü bir vesikalık fotoğraf bile kötü niyetli insanların eline geçse, öyle programlar var ki adamlar o fotoğrafı çok gerçekçi, fotoğrafın sahibinin bile kendinden şüphe edeceği bir vücutla birleştirip öyle yerlerde kullanıyorlar ki meydana çıkıp ben değilim diye bağırsanız kimse inanmaz, çok tanındık, adı sanı bilenen yabancılara yapılmış gerçek olmadığına inanamazsınız, teknoloji çok gelişti ve maalesef iyi yönde kullananlar kadar kötüye kullananlarda var.
Ben birini sikayet etcem de nasil ediliyor bilmiyorum. Burda yonetici falan oldugunu da bilmiyodum. Sadece engellemistim profili gozukmuyor ama bir problemle karsilasildi diyor ,hesap kapanmis mi yani ?

Ben birini sikayet etcem de nasil ediliyor bilmiyorum. Burda yonetici falan oldugunu da bilmiyodum. Sadece engellemistim profili gozukmuyor ama bir problemle karsilasildi diyor ,hesap kapanmis mi yani ?
Alttaki şikayet butonuna tıklıyorsunuz,mesajı yaziyorsunuz,yöneticilere ulaşıyor.

Üyenin yazdığı bir yorumu şikayet edeceksiniz, yorumunu bulup altındaki şikayet et butonuna basmalısınız, üyelikle ilgili şüpheleriniz varsa da araştırılması için şikayet edecekseniz profiline gidin, kullanıcı adının yazılı olduğu kısımda sağ üst köşede şikayet et butonu olacak ona tıklayın, ayrıca size gelen ve site kurallarına aykırı olduğunu düşündüğünüz özel mesajları da şikayet et butonuna basarak bildirebilirsiniz Hoppa

Üyenin yazdığı bir yorumu şikayet edeceksiniz, yorumunu bulup altındaki şikayet et butonuna basmalısınız, üyelikle ilgili şüpheleriniz varsa da araştırılması için şikayet edecekseniz profiline gidin, kullanıcı adının yazılı olduğu kısımda sağ üst köşede şikayet et butonu olacak ona tıklayın, ayrıca size gelen ve site kurallarına aykırı olduğunu düşündüğünüz özel mesajları da şikayet et butonuna basarak bildirebilirsiniz Hoppa
Sikayet et diye bi sey yok mesaj atmisti ben de engelledim engeli kaldirdigim halde profiline giremiyorum

Sikayet et diye bi sey yok mesaj atmisti ben de engelledim engeli kaldirdigim halde profiline giremiyorum
Bana özelden ulaşır mısınız? Üyelik kimdir, tam olarak kullanıcı adı nedir? Neden rapor etmek istiyorsunuz özelden yazarsanız sevinirim Hoppa

öyle erkek üyeler geldi geçti ki, yıllar önce bir tane mal, sizlerce aylarca diyet yaptı, sonra adam dayanamadı adet filan oldu, dış gebelik yaşadı sonra dörtbin küsürüncü mesajda dayanamadı itiraf etti ben erkeğim sizi ço ksevdim daha fazla kandıramayacağım diye... Bu hasta buna yapacak bir şey yok ...

Sorduğunuz soruya gelince toplum içinde 2 kelimeyi bir araya getiremeyen, sosyal çevresi olmayan ki günümüzde bu daha da zor, böyle yöntemler seçiyor. Bekarsa hadi bir derece derim de ama bu itlerin %80 gibi bir oranı evli. Belki de küçükken başlarına bir iş gelmiştir, bilinmez : )
O üyeyi hatırlıyorum.Takip etmedim konuyu ama resimlerini gördmüşdüm

Benim tuhafima gidense.. biri gelip sana birini ayarlayim diyor sende ok deyip bakiyorsun..sahsen ben burda erkek uye olmasini garipsemiyorum.. benim umrumda bile degil mesela..ozelden bir cok kisi cinsel icerikli sorular sormustur mesela bana, elimden geldigincede yardimci oldum. Benim icin farketmiyor cunku herkesle konusabilirim genelde her konuyu. Genel olarak nerden bilcez kavunmuki koklayalim hesabi..

Back
X