gercekten mi yusummm biz daha göremedik kitapları
keske değişmeseydi
şimdi bulmaca doldurur gibi ugras dur o tuhaf kitaplarla silbaştan desene
herkese hayırlı huzurlu basarılı bir egitim dönemi diliyorum ben de
evet canım, öğretmen arkadaş da buna sinir oldu zaten. Sil baştan çalışmak lazım diyordu =) Bir de hepsi aynı yayınevinin değildi. Farklı yayınevlerinin kitaplarıydı.gercekten mi yusummm biz daha göremedik kitapları
keske değişmeseydi
şimdi bulmaca doldurur gibi ugras dur o tuhaf kitaplarla silbaştan desene
herkese hayırlı huzurlu basarılı bir egitim dönemi diliyorum ben de
arkadaşlarr
ilk defa sınıfına girdiğiniz bir sınıfta ilk derste ne yaparsınız?
tanışma olmalı, sırayla ad soyad mı sormalı? okul bitince ne yapmak istiyosnz fln
aynen canım bu şekilde başka neler yapılabilir ki aslında çok güzel değerlendirilebilir ama nasılCADIARZU
klasik olacak belki ama ad-soyad sorarım.Bu okula kendi isteğiyle gelip gelmediğini,kendi istediyse niçin tercih ettiğini,ne olmak istediğini sorarım.Öğrenciyi çekingen gördüysem işi abartıp kendiyle ilgili sorular da sorarım.Kitap okur mu,ilgi alanları ne..vs.Sonra dersimi tanıyıp tanımadıklarını öğrenmeye çalışırım,içeriğinden az bahsederim.Geçmiş,önceki yıllardan akıllarında kalanları anlamak açısından basit basit sorular yöneltirim.Dersle ilgili sormak istediklerini cevaplarım,zaten ilk sordukları şey de yazılı nasıl olur,kolay mı sorarsınız...şeklindeki sorulardır.Sonra bir bakmışsın zil çalıvermiş.....
hım bu iyi fikir
bu okula neden gelmiş ne olmak istiyor vs.
bunları uygulıycambayanssulusmile
bizde de açık var. gelenler de oldu ama örneğin tarih,arapça,ingilizce öğretmenleri yok.biz de o kadar acık var ki say say bitmez görevlendirme gidenler var gelenler var anca haftaya belli olur yarın da bizim toplantımız var ilçe de bakalım konu neyle alakalı