KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

kızlar boşuna takmayın kafaya
davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş
boşverin
ne var mimar olmaya allaasen:) otur iki çiziktir al bi dünya parayı
bizde öylemi sabahtan akşama kaa çalışıyoruz ayol:)

günaydınlar miskokulum
hamileik çok şükür iyi gidiyor karnım gün geçtikçe büyüyor
senin tatilin nasıl geciyor daha doğrusu nasıl geçti

iyi geçti canım,biraz mersin,biraz hatay sonra yine burası işte.Hamileliğinin iyi geçiyor olmasına sevindim,tadını çıkar diyeceğim ama sıkılmışsındır bu cümleyi duymaktan.Maşallah bayağı da büyümüş,cinsiyeti ne canım?

kız olacak hayırlısıyla
tam da sıcak memleketlerde tatil yapmışsın nasıl dayandın ya ben antalya da 20 gün piştim adeta

dayanamadım zaten,çok bunaltıcıydı
hayırlı olsun,sağlıklı,akıllı,güzel bir kız olur inşallah

iyidir teolog taşınmaya çalışıyorum işte nolsun
sana da hayırlı olsun kızına sağlıcakla kavuş inş:)))

bayram sonra zaman az kalıyor ya ben gidip gelemem haftaya başlıyoruz sınavlar var ya... acele ettik bi de evde boya yapılıyor ufak tefek tamir var bi de temizlencek offff nakliye bile ayarlanmadı öyle çok iş var kii bi de mintirik var bizim durum feci

ben sınıf öğrt son sınıf öğrenciyim umarım kpss iyi geçer ve atanırım çok istiorum öğretmen olmayıı

sağolun kızlar yaaa bebek olmasa neyse de.. emekliyor tutunup koltuklara yürüyor taşınırken yandık valla...

ne sınavı miskokulum ne yalan söyleyeyim biz boş oturuyoruz ya
öğretmenlerimizin bir çoğu il dışı atamayla gitti
yeni atamalar da iptal edildi bikaç kişi kaldık ya okadar branş açığı var ki

Hoca hanımlar yeni eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun.
Ben 29 yaşımdayım.İngilizce öğretmeniyim.İstanbul,Kağıthane,Sanayi Mah. de bir ilköğretimde görev yapıyorum.Bu okulda 2. yılımı çalışacağım.Ama liseye tayin istesem mi diye düşünüyorum bu yıl.Hem ilköğretim hem de lisede görev yapmış olanınız var mı?Bana ne tavsiye edersiniz?
İlk öğretim mi lise mi?
:uhm:

X