Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar boşuna takmayın kafaya davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş boşverin ne var mimar olmaya allaasen:) otur iki çiziktir al bi dünya parayı bizde öylemi sabahtan akşama kaa çalışıyoruz ayol:)
iyi geçti canım,biraz mersin,biraz hatay sonra yine burası işte.Hamileliğinin iyi geçiyor olmasına sevindim,tadını çıkar diyeceğim ama sıkılmışsındır bu cümleyi duymaktan.Maşallah bayağı da büyümüş,cinsiyeti ne canım?
bayram sonra zaman az kalıyor ya ben gidip gelemem haftaya başlıyoruz sınavlar var ya... acele ettik bi de evde boya yapılıyor ufak tefek tamir var bi de temizlencek offff nakliye bile ayarlanmadı öyle çok iş var kii bi de mintirik var bizim durum feci
ne sınavı miskokulum ne yalan söyleyeyim biz boş oturuyoruz ya öğretmenlerimizin bir çoğu il dışı atamayla gitti yeni atamalar da iptal edildi bikaç kişi kaldık ya okadar branş açığı var ki
Hoca hanımlar yeni eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun. Ben 29 yaşımdayım.İngilizce öğretmeniyim.İstanbul,Kağıthane,Sanayi Mah. de bir ilköğretimde görev yapıyorum.Bu okulda 2. yılımı çalışacağım.Ama liseye tayin istesem mi diye düşünüyorum bu yıl.Hem ilköğretim hem de lisede görev yapmış olanınız var mı?Bana ne tavsiye edersiniz? İlk öğretim mi lise mi?:uhm: