KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

küçük yerlerin avantajı yusum,daha saygılı oluyorlar
benim çoğu öğrencim üniversite düşünmüyor malesef,umarım fikirleri değişir

ahh bu gençler, gerçekleri göremiyorlar ama sonra da pişman oluyorlar.

ben de düz liseye geçtim arkadaşlar =) hem de istediğim liseye :dance:
hadi gözün aydın canım.

günaydın kzıar
haberleriizlediniz mi
bdp doğuda çocukalrı okula göndermeyin boykotu başlatmış bu seferde
Allah oralarda çalışan meslektaşlarımızın yardımcısı olsun:KK43:

Ahh benim güzel ülkem...

Aaa unuttum bizim toplantı oldu ve ders dağılımı yapıldı. 25 saat derse gireceğim bu yıl. Sabah ilk saatim boş olsun çok midem bulanıyor sabahları dedim, hemen kabul ettiler =))

Bir de YGS kursu açılacakmış yine. Onda da haftada 5-6 saat derse gireceğim. Yorucu oluyor gerçi bu kurslar ama bana çok şey kattığını düşündüğüm için kabul ettim. Öğrencilerle birlikte ben de oldukça fazla test çözmüştüm geçen yıl.

iyi akşamlar öğretmenlerim
her ne kadar ders işlemesek de ilk ders saatimiz hayırlı olsun
ben çok yoruldum yalnız hamişlikten heralde
okulda temzilk vardı oturulacak yer yoktu bir orada bir burada gezinmekten

İyi akşamlar teolog.
eve geldiğimde başım dönüyordu yorgunluktan =)) KEsinlikle hamilelik neden oldu buna canım =)

Arkadaşlar size bir sorum var. Ben mi yanlış düşünüyorum karar veremedim bir türlü. 9.sınıfta bir kız öğrenci dikkatimi çekti bugün. Kızın saçları boyalıydı. Röfle yaptırmış bu hanım kızımız. YEni ilköğretimi bitirmiş bir öğrencinin saçlarının boyalı olması bana çook garip geldi. İlk günden öğrenciyle konuşmak da istemedim ama kesinlikle rahatsız oldum, sonuçta yaşı çok küçük ve o bir öğrenci. Eşimle konuştum bu konuyu, saçını ana rengine boyatmasını isteyeceğim dedim ama bilmiyorum yanlış bir karar mı olur bu??? Aslında içten içe öğrenciye değil de ailesine kızdım biraz da,nasıl izin verdiler diye.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. NAsıl bir yol izlesem karar veremedim

yusum cum 8. sınıf öğrencisi biliyorum ben üstelik köy okulunda saçına röfle yaptıran üstelik esmer siyah saçın üstüne yaptırmış
liseli kızlar da artık bu durum normal ki sen daha önce ticaret lisesinde çalışmıştın değil mi
ben de ticarette çalıştım kızların yüzde doksanı saçı fönlü boyalı tırnakları manikürlü o yüzden bana gairp gelmiyor
senin bulantıların iştahsızlığın vardı azaldı mı şikayeterin

teolog canım sen 30 haftalık mı hamilesin?? Doğum iznine ayrılmıyor musun? Valla ben bile çok yoruldum bugün,seni düşünemiyorum.Allah kolaylık versin ...

kasım 28 görünüyor doğum
kasım 12 gibi ayrılmayı düşünüyorum tiancu çokmu geç?

yusum cum 8. sınıf öğrencisi biliyorum ben üstelik köy okulunda saçına röfle yaptıran üstelik esmer siyah saçın üstüne yaptırmış
liseli kızlar da artık bu durum normal ki sen daha önce ticaret lisesinde çalışmıştın değil mi
ben de ticarette çalıştım kızların yüzde doksanı saçı fönlü boyalı tırnakları manikürlü o yüzden bana gairp gelmiyor
senin bulantıların iştahsızlığın vardı azaldı mı şikayeterin

canım biraz daha iyiyim. En azından her öğün yemek yiyebiliyorum artık az da olsa.
Yarın zaten kontrole gidiyorum bir de 3lü test yapılacak. Doktorla iyice konuşacağım bu durumumu da.
Senin nasıl durum canım? Normal doğum mu istiyorsun canım?

Evet artık çok yaygınlaştı ama üzülüyorum ben onları bu halde görünce. Yani kendi yaşlarını yaşamıyorlar. Hemen büyümek mi istiyorlar yoksa öyle daha çok ilgi çekeceklerini mi??? Ama dedim ya ailelere kızıyorum ben en çok da, izin verdikleri için.

yusum cum gerçekten yaşlarına göre hareket etseler
ben de üzlüyorum ama....
benim yorgun ve halsiz kalam dışında şikayetim yok çok şükür iyiyegidiyor olmana sevindim ben cıkıyorum yarın görüşme üzere

Evet artık çok yaygınlaştı ama üzülüyorum ben onları bu halde görünce. Yani kendi yaşlarını yaşamıyorlar. Hemen büyümek mi istiyorlar yoksa öyle daha çok ilgi çekeceklerini mi??? Ama dedim ya ailelere kızıyorum ben en çok da, izin verdikleri için.

bence de ailelere kızmak lazım
çocuklarına sahip çıkmalılar yoksa çok geç olabilir
dikkat çekmek amaçlı tabii çevreye havalı görünmek ben büyüdüm demek..
okul yönetimi yasak koymalı
bizim öyleydi okula almıyolardı boyalıları
okul bitince istediği kdr boyasınlar
sınıf öğretmenine söyle bence o konuşsun
iyi geceler herkesee a.s.

günaydınlar...
teologcum 5 haftayı aktar bence,doğumdan sonrası çok önemli,bebeğinle daha çok vakit geçirirsin
yusum malesef alıştık öyle öğrencilere,öğrenciye uygun bir dille söylenebilir belki ama idarenin el atması gerek,onlar görmedi mi yani?
cicikız seni çok merak ediyorum,nasıl geçiyor ilk günler?

slm arkadaşlar bende ankarada sınıf öğretmeniyim.mesleğimiz çok güzel ama hiç bana göre değil çok yoruluyorum çoooook :KK43:

günaydınlar...
teologcum 5 haftayı aktar bence,doğumdan sonrası çok önemli,bebeğinle daha çok vakit geçirirsin
yusum malesef alıştık öyle öğrencilere,öğrenciye uygun bir dille söylenebilir belki ama idarenin el atması gerek,onlar görmedi mi yani?
cicikız seni çok merak ediyorum,nasıl geçiyor ilk günler?

günaydınlar miskokulum
bayramdan sonra doğum ondan dolayı bayramdan önceki hafta izne ayrılayım diyorum

kasım 28 görünüyor doğum
kasım 12 gibi ayrılmayı düşünüyorum tiancu çokmu geç?

Ayy canım bence geç ya ama sen kendini iyi hissediyorsan çalış tabi.Devlette değil misin? 2 ay doğum öncesi iznini neden kullanmadın? Doğum sonrasına aktarmak için mi?

.5 haftayı aktaracak olman çok iyi olmuş canım ama 16 gün önce ayrılamazsın ki,en oluru 21 gündür,sonrasına devlet izin vermez.

X