meslek lisesinde göreve başlayacaksın. YGS-LYS hakkında bilgi ver onlara. Sakın ümitsiz olmayın falan de.Pazartesiye kadar bulursun netten birkaç bilgi. Sınavda çok başarılı olan meslek liseli öğrenciler olduğunu falan söyle.
Ben de İHL'de çalışıyorum. Bu yıl ilk anlatacağım şey çook şanslı oldukları. Çünkü YGS gibi basit bir sınavla ilahiyat ve din kültürü ve ahlak bilbisi öğretmenliğine yerleşiyorlar. LYS'ye girmelerine bile gerek yok.
yusum cidden iyi bir okuldasın,ben de çalıştım imamhatipte,öğrenciler diğer okullara nazaran daha edepli.
teologcum bizim girdiğimiz zamanlarla şimdiki puanlar arasında dağlar kadar fark var,o kadar düşmüş ki puanlar...
cicikız performans ödevi yok lisede,dönem ödevi var.Kasım gibi verilir,Nisan ortası gibi toplanır,yani senede bir kez olur,ikinci dönem notuna yansır.
ahh ahh gerçekten şanslılar
bizim de şansımız sadece din kült öğrtmnliği ve ilahiyat oldugu için deli gibi çalışıyorduk edebiyat öğrtmenliği ile eşitti hatta daha fazla o puanı almamız gerekiyordu şimdi o kadar düşmüş ki
nasip böyleymiş yine de çok çok şükür ama şanslısın yusum cum ihl liler ticaret liselilere göre daha saygılı olurlar
yusum cidden iyi bir okuldasın,ben de çalıştım imamhatipte,öğrenciler diğer okullara nazaran daha edepli.
teologcum bizim girdiğimiz zamanlarla şimdiki puanlar arasında dağlar kadar fark var,o kadar düşmüş ki puanlar...
cicikız performans ödevi yok lisede,dönem ödevi var.Kasım gibi verilir,Nisan ortası gibi toplanır,yani senede bir kez olur,ikinci dönem notuna yansır.
kolay gelsin ceku
yurtdışında meslek liselerine çok önem veriliyor en kaliteli öğrenciler orada
ama bizde
ben de düz liseye geçtim arkadaşlar =) hem de istediğim liseye :dance:
hayırlı olsun cicikız
Hayırlı olsun canım.Sevindim senin adına :1hug: