tabi ki ilköğretim canım ben lisede de çalıştım kimisi ukala oluyor öğretmeni beğenmiyor kimisi saygıdan eksik oluyor
bu benim görüşüm
ilköğretim daha iyi
Ben de hem lisede hem ilköğretimde çalıştım her ikisinin de kendine göre avantajları var , ilöğretimde öğrenciler üzerinde etkiniz çok fazla size gerçekten saygı duyuyor öğrenciler ama lisede özellile merkezdeki liselerde üzülerek söylüyorumki öğrenciler öğretmenleri pek takmıyor tabi bunda ergenlik döneminin de katkısı çok büyük ama öyle, onundışında lise öğrencileriyle yaşıtınız gibi konuşabiliyorsunuz eğer saygılarını kaybetmemişlerse mantıklı iletişim kurulabiliyor, benim düşünceme gelince şu an ilköğretimdeyim ama eş durumundan görevlendirmem bir liseye yapıldı mutlumuyum hayır çünkü ilköğretimde çalışmayı daha çok seviyorum tercih meselesi,
Arkadaşlar sizin de dediğiniz gibi benim de kaygım öğrencilerle olan iletişim sorunu,saygısızlık seviyesiz hareketler,hiç lisede çalışmadım ama inanın ilköğretim de çok farklı değil özellikle 8ler tam baş belası diyebilirm.Ama tabiki otorite kurmak daha kolay,veliye ulaşmak ve veliyle iletişime girmek daha kolay.Çoğu veli amaann büyüdü artık lisede deyip okula uğramıyor.Bunu çok arkadaştan duydum.Ben acaba biraz daha branşımı ön plana çıkarır mıyım,gerçekten İngilizceye hevesli öğrencilerle çalışır mıyım diye liseyi düşünüyorum ama dedim ya hiç lise tecrübem yok.sorumluluk ve ortalama yükseltme sınavları canım
öğrencilere laf anlatmak zor olsa da ben liseyi tercih ederim mommy
Canım ücretli öğrt. istesinler sen o halinle nasıl baş edeceksin miniklerle.slm kızlar nasılsınız:)))
hayırlı eğitim öğretim yılı geçirmenizi diliorum:))))
problemsiz güzel bir yıl olur inş...
ayy ben streslerdeyim her sene olduğu gibi yeni öğrenciler gelecek ağlayan zırlayan(((
birde dier sınıfın öğretmeni tayin oldu gitti, bende 5 hafta sonra kısmetse doğum iznine ayrılacam... okulun 2 öğretmene ihtiyacı var... ama iki sınıfta bana kaldı napacam... aslında çocuklar madur olmasın die alıştırma haftasında ben ilgilenirim dedim ama benim durumum ztn kötü erken doğum riskimde var off yaaa napcaksam...
ondan sonrada hem sabah hem öğlenden sonra girmemi istemezler ama al 35 öğrenciyle küçücük sınıfta sen ilgilen derlerse ya bana((( demezler di mi????
değerli meslektaşlarım diğer topikte tartışmalar almış başını yürümüş mesleğimizin küçümsendiği bir gerçek hatta biizm gibi öğretmen olanlardan da küçümseyenler var. fakat benim aklıma şu takıldı; bu insnaları yetiştiren biz öğretmenleriz acaba öğrencilerimize gerekli saygıyı eğitimi veremedik mi de meslekleri küçümsüyorlar? konudaki tartışma alıp başını gidince dönüp birde kendimize bakalım dedim acaba öğretimi halledip eğitimi aksatıyor muyuz? nerede hata yapıyoruz? bu düşüncemi sizlerle de paylaşmak istedim. beni yanlış anlamayın sonuçta bende öğretmenim ama öğrencilerimizi daha iyi yetiştirmemiz gerektiği bir gerçek... (şartların çok zor olduğunun farkındayım)
Günaydınlar herkese.
Yeni eğitim öğretim dönemimiz hayırlı olsun.
Mesleki çalışma kapsamında sene sonu verilen herkese konu dağılımı yapılmış hatırlayanlar vardır.
Onlarla ilgili örnek nerede bulabiliriz?
Kimse birşey bilmeden istiyorlar bizden.Ne yapacağımıza dair hiç birşey anlatılmadı.
Yardımcı olursanız sevinrim.
günaydın miskokulum nasılsın
merhaba canım.mrb yusum cum
inşallah sorunsuz bir yıl geçiririz
edebiyat ve dil anlatımda ne gibi değişiklik yapılmış ki
Okullar açıldı nihayet. zemuszemus
İnşallah sorunsuz güzel bir yıl geçiririz arkadaşlar.
Kitaplarımı aldım ama hiçbir değişiklik yapılmamış bizde ( Coğrafya ).
9.sınıf ve 10.sınıfta değişiklik yapılacak diye sevinmiştim ama olmadı =(
Edebiyat ve dil anlatımın bütün kitapları değişmiş. Öğretmen arkadaş isyan ediyordu bu duruma =)