- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben bir de teknik öğretmenim ilk okuldan beri matematik edebiyat vs hiç birini görmedim düşün yani bana matematik çöz diyor saçmalığın daniskası. ama asıl problem şu ki ben düşük puanlarda almadım lakin yine atanamadım kontejan açılmıyor. hastahanelere sosyal kurumlara atanabiliyorum ama ouda ben istemiyorum sonuçta bilirsiniz okul kokusunu aldıktan sonra nasıl gideyim huzur evine falan...hem o kadar formasyon dersini boşuna mı aldım ben:S bekleyeceğim canım yine çalışıp yine gireceğim 2 sene daha şans verdim ekndime ama daha fazla yıpratamayacağım kendimi, bırakıp eşimin yanına gideceğim. sinirlerim yıprandı artık napayım boşuna okumuşum 4 sene.
kızlar benm tayinim çıktı ilk tercihime hem de çok şaşırdım hiç beklemiyodum şoktayım yaz tatili boyunca ilişik kesme başlama işlemleri devam edicekmiş yaz tatili 31 ağs.ta mı bitiyor şekerler?
cnm inş yaaaHayırlı olsun istediğiniz yerin gelmesi sevindirici.
Yeni okulunuzu seversiniz inşallah
Tatil 31 Ağustosda bitiyor evet bizim okulumuzn toplantısı var 31 ağustosda
ben de hiç inanmıyordum şoktayım halenşekercik senin adına çok sevindim senin için hayırlı olur inşaallah.
benim de ilk tercihim gelmiş benim puanım yüksek olduğu için herkes ilk tercihlerine girersin diyordu ama meb e güvenemediğimden hep içimde bir korku vardı Allaha şükür ki bir problem çıkmadı :)
darısı tüm tayin isteyenlerin başına ...
sekercik,helinim hayırlı olsun,inş yeni okullarınız çok daha iyi olur
Hayırlı olsun Şekercik canım...kızlar benm tayinim çıktı ilk tercihime hem de çok şaşırdım hiç beklemiyodum şoktayım yaz tatili boyunca ilişik kesme başlama işlemleri devam edicekmiş yaz tatili 31 ağs.ta mı bitiyor şekerler?
Helinim08 senin branşın ne idi ve tayinin nereye çıktı?Hayırlı olsun canım...şekercik senin adına çok sevindim senin için hayırlı olur inşaallah.
benim de ilk tercihim gelmiş benim puanım yüksek olduğu için herkes ilk tercihlerine girersin diyordu ama meb e güvenemediğimden hep içimde bir korku vardı Allaha şükür ki bir problem çıkmadı :)
darısı tüm tayin isteyenlerin başına ...
Bende ilk tercihime yerleştim.Benim için bi mucize sınıf öğretmeni olarak mecburen il emri olsun diyerek 26. tercihide işaretlemiştim.Ve 26 gelebilir diyordum ama gelmemiş.Ve ilk tercihim olmasa da en az 5 okula yerleşme ihtimalim varmış... ilk defa eşimle aynı yerde ve ilçe merkezinde bi okulda çalışmaya başlayacağım.... Her şey uğur böceğim kızımın şansı :lepi: Bi de eski bulunduğum yerdeki ev sahibi bizi zor durumda bıraktığı için mecburen taşınmıştım.Başka bi ilçeye çıksaydı tekrar tekrar ne yapacağım diye düşünecektim....Allahtan öyle olmadı hihoyyytcnm inş yaaa
evet az kalmış acilen ev bulup taşınmak lazım:)
ben de hiç inanmıyordum şoktayım halen
sana da hayırlı olsun
saol cnm inş