KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

eed herkes tatilde...bide öğretmenlerin tatilini kıskanırlar yaa...sanki çok kolay bir iş yapıormuşuz gibi...:mad: çok sinir oluyorum..sen nasılsın tatlım neredesin?

merhabalar ben de sınıf öğretmeniyim manisadayım köy okulundayım isteğe bağlı il içi tayin istedim bakalım ne olacak

eş durumu başlamadı dimi kızlar:) bi umut bakıcam işte:))))
ben tatile hiç çıkmıyorum kociş çalışıyor diye anca k bir hafta gidersem gidiyorum ki gidip geldim ona da:))))

Arkadaşlar eş özrü atamaları 26 Temmuzda başlıyor, 4 Ağustosa kadar.... Haberiniz olsun inşallah herkes istediği yere gider.... İyi tatiller hepinize...

tayinim çıkmış köydeydim ben evime ve merkeze 12 km,şimdi yeni okulum 1 km bile değil bu yaz çok zor günler geçirdim daha doğrusu aylardır çok zor günler geçiriyorduk bu tayin iyi geldi hayırlısı

ay çok sevindim cnmm hayırlı olsun tayinin inş...
eş durumunu ben de dün akşam gördüm sevindim ama aslında umudum yok isteğe bağlıda çıkmadı bunda hiç çıkmaz zaten hep çok kötü yerler bırakılıyor eş durumuna kadar dolduruluyor boş yerler. şimdi eşim her gün giidp geliyor ben de eşimin gittiği yere isteyecektim ama nasip.
adanuz haklısın cnm tek başına zevki yok biz anca h.sonu kaçabiliriz onda da eşimin izin alması lazım ct de çalışıyor zira:)

teşekkürler kızlar şekercik hayırlısı arkadaşım balıkesirin neresindesin bende balıkesir doğumluyum da branş mısın sınıf öğretmeni misin ben sınıfçıyım ve burda sınıfçıların tayinleri çok zor oluyor zaten varoş bir okula geldim ama benim için önemli olan bu yıl o okuldan çıkmaktı herşey bana zor günlerimi acılarımı hatırlatacaktı o sebepten ötürü sevindim

oğlak75 hayırlı olsun canım
sekercik inş senin de iyi haberlerini alırız
cnm inş ama pek umudum yok malum eş durumu:)

teşekkürler kızlar şekercik hayırlısı arkadaşım balıkesirin neresindesin bende balıkesir doğumluyum da branş mısın sınıf öğretmeni misin ben sınıfçıyım ve burda sınıfçıların tayinleri çok zor oluyor zaten varoş bir okula geldim ama benim için önemli olan bu yıl o okuldan çıkmaktı herşey bana zor günlerimi acılarımı hatırlatacaktı o sebepten ötürü sevindim

cnm ben balıkesirliyim zaten ama şu an başka bi şehirdeyim:) memleketimi yazdım yani yaşadığı yer kısmına. naparsın hayal dünyası işte :sinifsinif:
branş öğrt ben branşım edb.
evet sınıfçıların çok zor oluyor ablam sınıfçı ordna biliyorum yakinen.
cnm inş zor günlerin geçmiştir

şekercik 5 buçuk aylık hamileliğim sonlandırıldı benim oğlum çok hastaydı beyinciği oluşmamıştı hamileliğm o okulda geçti eski okuluma devam etseydim hep hamilelik günlerimi ve bebeğimi hatırlıycaktım

merhaba kızlar nasılsınız,bu aralar pek giremiyom nete,umarım herkes iyidir,,
şekercim inşallah olur canım senin için dua edicem,
oğlak75 hayırlı olsun sanada,zaman herşeyin ilacı olsun,yeni okulun şans getirsin inşallah..

merhaba kızlar nasılsınız,bu aralar pek giremiyom nete,umarım herkes iyidir,,
şekercim inşallah olur canım senin için dua edicem,
oğlak75 hayırlı olsun sanada,zaman herşeyin ilacı olsun,yeni okulun şans getirsin inşallah..
cnm iyiyiz işte nolsun buralardayız
tatlım saol hayırlısı olsun ne diyeyim artık bu kontenjan mahvetti her şeyi.

şekercik 5 buçuk aylık hamileliğim sonlandırıldı benim oğlum çok hastaydı beyinciği oluşmamıştı hamileliğm o okulda geçti eski okuluma devam etseydim hep hamilelik günlerimi ve bebeğimi hatırlıycaktım

cnm her şey geçecek zamanla böyle düşün. öyle doğurmak onun hayatını zorlaştırmak olacaktı biliyorum çok zor benm de bi yavrum var bunları yazmak bile zor geliyo bana, unutmazsın tabii ki hayırlı olsun yeni yerin inş oyalanırsın ve sağlıklı bir bebişin olur :teselli:

ay çok sevindim cnmm hayırlı olsun tayinin inş...
eş durumunu ben de dün akşam gördüm sevindim ama aslında umudum yok isteğe bağlıda çıkmadı bunda hiç çıkmaz zaten hep çok kötü yerler bırakılıyor eş durumuna kadar dolduruluyor boş yerler. şimdi eşim her gün giidp geliyor ben de eşimin gittiği yere isteyecektim ama nasip.
adanuz haklısın cnm tek başına zevki yok biz anca h.sonu kaçabiliriz onda da eşimin izin alması lazım ct de çalışıyor zira:)

eed tatilden de nefret ettim...dua et hafta sonunuz var canım bizde oda yok,eşim benden çooook uzaklarda:KK43:senağlama:çok üzgünüm:

cnm iyiyiz işte nolsun buralardayız
tatlım saol hayırlısı olsun ne diyeyim artık bu kontenjan mahvetti her şeyi.

cnm her şey geçecek zamanla böyle düşün. öyle doğurmak onun hayatını zorlaştırmak olacaktı biliyorum çok zor benm de bi yavrum var bunları yazmak bile zor geliyo bana, unutmazsın tabii ki hayırlı olsun yeni yerin inş oyalanırsın ve sağlıklı bir bebişin olur :teselli:

şekercik teşekkürler allaha şükür 5 yaşında bir kızım en büyük tesellim umarım artık herşey daha güzel olur tayin bekleyen ve isteyen arkadaşların darısı başına

X