Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğretmen arkadaşlarım sizlere bir sorum olacak,yardımcı olursanız sevinirim.memur olmak için en az ne kadar süre öğretmenlik yapmış olmak gerekir ? şimdiden teşekkürler....
Tekrar gözünaydın canım...spell42 öncelikle sana da güzel dileklerim için çok teşekkür ederim.
canım ben de sınıf öğretmeniyim ve puanım 174 bu puanla artvin borçka ilçe merkezi geldi. bana da puandan dolayı ilk tercihler gelir deseler de meb in sağı solu belli olmadığı için tedirgindim ama çok şükür bir de bir an önce evime gidebilsem ( eşyalarım gitti ama ben tayin beklediğimden annemlerdeyim ve ben artık evime gidip eşyalarımı dizmek istiyoruuuum :))
bu arada senin de tayinin hayırlı olsun canım..
tayini çıkan arkadaşlar hayırlı olsun..
merhaba öğretmenlerima.s.
size bi sorum olcak cevap verirseniz sevinirim
benim bi öğretmen arkadaşım, ilkokulda kız öğrencilerin, erkek öğretmenlerle, erkek öğrencilerinde bayan öğretmenlerle daha iyi anlaştığını daha çok sevdiğini söyledi, oğlanın anneye, kızın babaya düşkün olması gibi yani,
sizce bunda doğruluk payı var mı, yoksa ne alaka yok öyle bişey mi dersinizbilmiyorumkismile
mrb arkadaşlar ben sınıf öğretmeniyim.
artık günde 5 saat ders 6.saatler etkinlik olarak uygulanacakmış.benim net bir bilgim yok.bu konuda geniş bilgisi olan var mı?
sanırım sadece 1-5.sınıflar arası böyle bir uygulama olacak.
chess sanmıyorum öyle bir şey oldugunu ilk defa duydum
tiancu canım biz de aynı durumdayız farkındaysan
yusum fiyonk ceku o kadar sinirliyim ki ben de