KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

eed tatilden de nefret ettim...dua et hafta sonunuz var canım bizde oda yok,eşim benden çooook uzaklarda:KK43:senağlama:çok üzgünüm:
ay deniz istiyor benm cnm:KK43:(((
senin durumun da çok zor... inş bi an önce eşinle kavuşursunuz
şekercik teşekkürler allaha şükür 5 yaşında bir kızım en büyük tesellim umarım artık herşey daha güzel olur tayin bekleyen ve isteyen arkadaşların darısı başına
cnm Allah bağışlasın yavrunu
yavrularımıza sağlık versin RAbbim
ıyı aksamlar tatıl nasıl gıdıyor sene bası toplantı tarıhı bellı olan var mı
bizim çoktan beli olmuş
31 ağst
sözleşmeli il emri mağdurları | Facebook
arkadaşlar bizde sözleşmeli öğretmenler olarak face de bi grup kurduk,il emri istiyoruz,lütfen üye olup,sayımızın ve dolayısıyla sesimizin artması için destek olun.senelerdir eşimden ayrıyım biliyosunuz,16 ağustosta çadır eylemi yapacaz,destek bekliyoruz..

cnm face im yok anlamıyorum faceten tek grubum burası kk yani... inş hakkınızı alırsınız

Merhaba arkadaşlar.Bende müzik öğretmeniyim.Kpss'ye girdim,sonuç bekliyorum.Ama özel bir okulda görev yapıyorum..

sözleşmeli il emri mağdurları | Facebook
arkadaşlar bizde sözleşmeli öğretmenler olarak face de bi grup kurduk,il emri istiyoruz,lütfen üye olup,sayımızın ve dolayısıyla sesimizin artması için destek olun.senelerdir eşimden ayrıyım biliyosunuz,16 ağustosta çadır eylemi yapacaz,destek bekliyoruz..

Allah kolaylık versin inşallah biran önce birleşirsiniz eşinizle:Saruboceq:

iyi akşamlar arkadaşlar,
cuma günü eş durumu başvurumu yaptım sadece okuldaki işlerim 2 buçuk saat sürdü. meb sağolsun evraklarının taranıp okul tarafından bakanlığa iletilmesini istemiş. milli eziyet bakanlığındaki memurlar ne yapsak da öğretmenlerin işlerini uzatsak diye düşüne düşüne bunu bulmuşlar :eek:klava:
bir de il emrini işaretlemek için 25 tercihin tamamını doldurmak gerekiyormuş zaten artvindeki açık okulların sayısını toplasan 25 i zor buluyor artık ben de yakından uzağa ilkesini de kullanarak halk eğitim merkezlerini dahi yazdım artık oralarda ne yapacaksam :KK43:
herkes puanımın(174 puan) sınıf öğretmeni için çok iyi olduğunu söylüyor ama yine de tedirginim ya bakalım artık hayırlısı ...
tüm tayinci arkadaşların Allah yardımcısı olsun.....

iyi akşamlar arkadaşlar,
cuma günü eş durumu başvurumu yaptım sadece okuldaki işlerim 2 buçuk saat sürdü. meb sağolsun evraklarının taranıp okul tarafından bakanlığa iletilmesini istemiş. milli eziyet bakanlığındaki memurlar ne yapsak da öğretmenlerin işlerini uzatsak diye düşüne düşüne bunu bulmuşlar :eek:klava:
bir de il emrini işaretlemek için 25 tercihin tamamını doldurmak gerekiyormuş zaten artvindeki açık okulların sayısını toplasan 25 i zor buluyor artık ben de yakından uzağa ilkesini de kullanarak halk eğitim merkezlerini dahi yazdım artık oralarda ne yapacaksam :KK43:
herkes puanımın(174 puan) sınıf öğretmeni için çok iyi olduğunu söylüyor ama yine de tedirginim ya bakalım artık hayırlısı ...

Umarım her şey gönlünce olur. Ben 5 yıldır tayin işlemlerinden uzağım. Beş yıl önce istediğim bir okula geldim ve Allah'ın izniyle oradan emekli olmayı hedefledim.

:KK43:((
az önce eşimi başvurusunu yapmak için Rizeye gönderdim :KK43:(

ikimiz de rizedeydik....Ordu Ünyeye tayin istedik benimki haziran dönemindeki il dışı atama ile oldu...şimdi eşim başvuracak ama burda açık yok en yakın yer 45 dk uzaklıktaki bir ilçe...olmazsa ne yapacağız....o fındıklıda ben ünyede arada 7 saatlik yol...

yine de bizden daha kötü durumda olanlar var deyip avunuyoruz...
1 ay arayla 2 kez üst üste yapılan (bu yıla özelmiş ne için yapıldıysa artık) iliçi tayinler özür grubu tayinlerini altüst etti...birçok aile madur oldu...

umarım ayrı yaşamak zorunda kalmayız...:KK43:((

iyi akşamlar arkadaşlar,
ay ben de salı günü başvurcam o kadar uzun mu sürüyor işlemler yaaaa kocişle gidicez kociş sonra işe gidicek bırakır beni okulda çocukla gider valla.
ben il emri istemiycem çıkarsa çıksın modundayım umudum da yok zaten
inş senin çıkar dilediğin gibi olur cnm eşinden ayrı kalmak çok zor sözde herkesinki çıkacak ama önemli soru nereye=? eşinden ne kadar uzağa?
cnm inş hayırlısı olsun
Umarım her şey gönlünce olur. Ben 5 yıldır tayin işlemlerinden uzağım. Beş yıl önce istediğim bir okula geldim ve Allah'ın izniyle oradan emekli olmayı hedefledim.
ay imrendim sana inş biz de içimize sinen bir okula gideriz de kurtuluruz tayinden.

:KK43:((
az önce eşimi başvurusunu yapmak için Rizeye gönderdim :KK43:(

ikimiz de rizedeydik....Ordu Ünyeye tayin istedik benimki haziran dönemindeki il dışı atama ile oldu...şimdi eşim başvuracak ama burda açık yok en yakın yer 45 dk uzaklıktaki bir ilçe...olmazsa ne yapacağız....o fındıklıda ben ünyede arada 7 saatlik yol...

cnm olmazsa milli eğitime gidersiniz görevlendirme yapılır ben de ilk buraya gelirken bu ilde uzak ve ters bir ilçeye çıktı tayinim, direk araba bile yoktu arada, oranın ilçe milli eğitimine dilekçe yazdım beni ilde bir okula görevlendirdiler her gün sadece yarım saat yol gittim geldim bi dönem sonra da tayinle ilçeye geldim eşimin yanına. cnm yeter ki çıksın diycem ama bunların ne yapacağı belli olmuyor ki!!!!!

hayırlısı olsun inş
yine de bizden daha kötü durumda olanlar var deyip avunuyoruz...
1 ay arayla 2 kez üst üste yapılan (bu yıla özelmiş ne için yapıldıysa artık) iliçi tayinler özür grubu tayinlerini altüst etti...birçok aile madur oldu...

umarım ayrı yaşamak zorunda kalmayız...:KK43:((

ay deniz istiyor benm cnm:KK43:(((
senin durumun da çok zor... inş bi an önce eşinle kavuşursunuz

cnm Allah bağışlasın yavrunu
yavrularımıza sağlık versin RAbbim

bizim çoktan beli olmuş
31 ağst

cnm face im yok anlamıyorum faceten tek grubum burası kk yani... inş hakkınızı alırsınız

yok hayatım ya denizci eşim habure gidiyor 6 ay gelmiyor:a015:senağlama nefret ettim denizlerden artık:çok üzgünüm: zaten atamamda çıkmıyor birtülü, kontejan açılmıyor nolucak halimiz bilmiyorum:çok üzgünüm:

anuşkacım güzel dileklerin için teşekkür ederim ....
çiğdemcim senin tayinin de gönlüne göre olur inşaallah...
şekercik aslında o kadar uzun sürmeyebilirdi çünkü ben tercihleri yazıp onaylayana kadar 10 dk doluyor yeniden başvuru yapmak zorunda kaldım, ayrıca mdr. yardımcımızın klavye hızı epey yavaş ve tarayıcı işi işimizi bir hayli uzattı umarım senin işin daha çabuk olur canım....

Son düzenleme:
yok hayatım ya denizci eşim habure gidiyor 6 ay gelmiyor:a015:senağlama nefret ettim denizlerden artık:çok üzgünüm: zaten atamamda çıkmıyor birtülü, kontejan açılmıyor nolucak halimiz bilmiyorum:çok üzgünüm:
ay cnm ya en zoru da sizin işiniz:KK43:
Allah sabrını vers,in inş

anuşkacım güzel dileklerin için teşekkür ederim ....
çiğdemcim senin tayinin de gönlüne göre olur inşaallah...
şekercik aslında o kadar uzun sürmeyebilirdi çünkü ben tercihleri yazıp onaylayana kadar 10 dk doluyor yeniden başvuru yapmak zorunda kaldım, ayrıca mdr. yardımcımızın klavye hızı epey yavaş ve tarayıcı işi işimizi bir hayli uzattı umarım senin işin daha çabuk olur canım....

cnm ya mebbis hata veriyor al işte... eşim son belgeleri alacak dün hatalı vermişler akılları nerdeyse:... bi daha gitti ile. gelicek de çıkıcaz. bakalım oğlan da uyuyor gerçi uyanır ama... daha ben tayin isteyemedim:KK43:

ay cnm ya en zoru da sizin işiniz:KK43:
Allah sabrını vers,in inş

cnm ya mebbis hata veriyor al işte... eşim son belgeleri alacak dün hatalı vermişler akılları nerdeyse:... bi daha gitti ile. gelicek de çıkıcaz. bakalım oğlan da uyuyor gerçi uyanır ama... daha ben tayin isteyemedim:KK43:

eed canım:KK43: hele şu atama işi canımı çok sıkıyor ben teknik öğretmenim bir türlü kontejan açılmıyor:KK43:

ben kendimi kapadıydım kpss için.:) ünv. bile bu kadar hazırlanmamıştım. Ne hırs yapmıştım..:))

ben bu kpss kadar saçma bişey görmedim madem bir sınav yapılacak öğrtler için yeterlilik gibi kendi alanlarına yönelik yapılsın neden edb öğrt biri mat. da çözüyor ki? ne kadar saçma...amaç dersanecilere para kazandırmak işte bariz belli. yok illa belli sayıda alıcam diyosan zırt pırt her yere öğrtlik bölümü açma o kadar insanı umutlarla mezun edip de ortada bırakma...
bu arada ben dün istedim tayin, süre de uzatıldı
ama eşimin primi girilince hata veriyor bakanlık sadece 6 sf tarayıp gönderin demiş ama sırf ssk 3 sf belge vermiş diğer belgeler filan 8 sf tutuyor saçmalığın daniskası hayır illa zorlayacaklar insanı illa süründürecekler niye belge kısıtlaması koyuyosun ki o da devletin kurumu bu da daha birbirlerinden haberleri yok

X