KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

merhabalar...
şekercik hayırlısı olsun,tayin olayını düşün istersen,öyle bir müdürle ömür geçmez

miskokulum işte kara kara düşünüyoruz nsaıl yapacağız diye, bakalım hayırlısı olsun en büyük korkum bu yıl ben izindeyim tayin dönemini kaçırmak. en son 5 yıl önce tayin istemiştim nasıl nerden isteyeceğimi unuttum bir hata yapmak...

kaçırmazsın canım,merak etme,en azından burdan öğrenirsin,belki biz de isteyeceğiz il dışı,bakalım nereler açılacak..

gunaydiniz3.gif

kaçırmazsın canım,merak etme,en azından burdan öğrenirsin,belki biz de isteyeceğiz il dışı,bakalım nereler açılacak..

ay inş cnm yaaaa:)))

hayırlısı bakalım hakkımızda.
ben şimdilik mayısı bekliyorum sakinleştim geçen gün çok paniktim bakalım istediim ilde açık var mı varsa nasıl okullarda iyice tartıp öyle isteyeceğiz. olmazsa eşim gelip gitmeye devam edeck ben de burdaki sinir harbine:) ama her halükarda taşınacağız mutlaka ev bakacağız.. bakalım bebeğim daha 5 aylık nasıl olcak taşınma işi.

bebiş de çok ufakmış canım,ama sen okula başlayana kadar daha da büyür.Ben 7 aylık hamileyken taşınmıştım,bir de oğlum 1.5 aylıkken,zor olur evet,kolay gelsin

canım sağol desteğin için. inşallah kolayca taşınırız. annem de gelemeyecek maalesef onun da ciddi bir ameliyat olması lazım. neyse Allah yardımcımız olur elbette hakkımızda hayırlısı olsun.

canım sağol desteğin için. inşallah kolayca taşınırız. annem de gelemeyecek maalesef onun da ciddi bir ameliyat olması lazım. neyse Allah yardımcımız olur elbette hakkımızda hayırlısı olsun.

annen için gecmiş olsun şekercik
inşallah herşeyi kolaylıka halledersiniz

teolog teşekkür ederim canım, öğrendim mebsisten bakıyormuşuz baktım puanıma filan.

teşekkürler miskokulum:)

şekercik hyayır ne atamsı özür grubu filan mı
kusura bakma yeni haberim oldu bu dönem atama yoktu diye biliyorum

teolog sen ne öğretmenisin canım? nickinden çıkartmaya çalıştım biraz,din kültürümü?

arkadaşlar bu yeni atama taslağı ile ilgili ne düşünüyorsunuz....duyduğumdan bu yana uykum kaçtı canım çok sıkılıyor.ıstemediğim bi yerde zorla çalışmak durumunda kalıcam.Zaten eş durumundan ağustosta tayin isteyebildik bakanlığın gazabından eylülde göreve başladım zaten 3 yıl çalışmak zorunda kaldığım yerde şimdiki taslakla 4 yıl çalışmak zorunda kalcam nasıl bi verim bekliyor ki bakanlıktakiler insan olduğumuzu unutuyorlar galiba...Kaldı ki kazanılmış haklar korunacak mı ve ne zaman yürürlüğe geçer yönetmelik sendikanın biri 5 nisana da toplantı diyor biri 6 nisanda hemen mi geçerli olacak.Geçen yıldan bu yana eşimle tayin isteyeceğiz diyerek çalıştığımız yere geldik bi de geçen temmuz ayından bu yana okula gitmedim.Seneye eylül ayına kadar gitmiycem.Ama öyle bi yer ki sürekli kadro değişiyor yol geçen hanı gibi.yüzüne gülüp arkandan atanlarla dolu.Ben de onlar gibi olmayınca ortamdakiler arasında pek kabul gördüm diyemem...düşünmek bile istemiyorum ya...
Normalde eşim 2+2 den bu yıl tayin isteyecekti.Hep böyle tayin istiycez diyerek 2 yılı geçirdik......sonucu değişirse siz düşünün halimi......
mafoldumbenakannehir:1no2: nolur tayin isteyebilelim....:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar,10 gündür ankaradayım nete giremiyodum.doğumdan kalma 2 ay ücretsiz izin hakkım vardı,onu kullanmaya karar verdim,şimdi ankaradayım.kafam rahat keyfim yerinde şimdilik.çok bunaltmışlardı beni,şimdilik kurtuldum.herkese yeniden merhaba :)

arkadaşlar bu yeni atama taslağı ile ilgili ne düşünüyorsunuz....duyduğumdan bu yana uykum kaçtı canım çok sıkılıyor.İstemediğim bi yerde zorla çalışmak durumunda kalıcam.Zaten eş durumundan ağustosta tayin isteyebildik bakanlığın gazabından eylülde göreve başladım zaten 3 yıl çalışmak zorunda kaldığım yerde şimdiki taslakla 4 yıl çalışmak zorunda kalcam nasıl bi verim bekliyor ki bakanlıktakiler insan olduğumuzu unutuyorlar galiba...Kaldı ki kazanılmış haklar korunacak mı ve ne zaman yürürlüğe geçer yönetmelik sendikanın biri 5 nisana da toplantı diyor biri 6 nisanda hemen mi geçerli olacak.Geçen yıldan bu yana eşimle tayin isteyeceğiz diyerek çalıştığımız yere geldik bi de geçen temmuz ayından bu yana okula gitmedim.Seneye eylül ayına kadar gitmiycem.Ama öyle bi yer ki sürekli kadro değişiyor yol geçen hanı gibi.yüzüne gülüp arkandan atanlarla dolu.Ben de onlar gibi olmayınca ortamdakiler arasında pek kabul gördüm diyemem...düşünmek bile istemiyorum ya...
Normalde eşim 2+2 den bu yıl tayin isteyecekti.Hep böyle tayin istiycez diyerek 2 yılı geçirdik......sonucu değişirse siz düşünün halimi......

Sizi çok iyi anlıyorum canım. İnanın ki siz ve sizin durumunuzdaki herkes için dua ediyorum ve yürekten destekliyorum.

şekercik hyayır ne atamsı özür grubu filan mı
kusura bakma yeni haberim oldu bu dönem atama yoktu diye biliyorum
cnm eş durumundan isteyeceğim burda 3,5 yıldır çalışıyorum bu yıl gerçi doğum iznindeydim bu dönem atama yok da mayısta var diye duydum ben başka eş durumu ataması ne zaman oluyor ağustos döneminde de var mı bu dönemde olmazsa o dönemde de mi denesem ne yapsam?
ya arkadaşlar caycan arkadaşımızdan haberi olan var mı
ben de tam bugün caycanı soracaktım en son soruşturma filan diyordu benim canım ona çok sıkılmıştı inş hallolmuştur mesele.
arkadaşlar bu yeni atama taslağı ile ilgili ne düşünüyorsunuz....duyduğumdan bu yana uykum kaçtı canım çok sıkılıyor.İstemediğim bi yerde zorla çalışmak durumunda kalıcam.Zaten eş durumundan ağustosta tayin isteyebildik bakanlığın gazabından eylülde göreve başladım zaten 3 yıl çalışmak zorunda kaldığım yerde şimdiki taslakla 4 yıl çalışmak zorunda kalcam nasıl bi verim bekliyor ki bakanlıktakiler insan olduğumuzu unutuyorlar galiba...Kaldı ki kazanılmış haklar korunacak mı ve ne zaman yürürlüğe geçer yönetmelik sendikanın biri 5 nisana da toplantı diyor biri 6 nisanda hemen mi geçerli olacak.Geçen yıldan bu yana eşimle tayin isteyeceğiz diyerek çalıştığımız yere geldik bi de geçen temmuz ayından bu yana okula gitmedim.Seneye eylül ayına kadar gitmiycem.Ama öyle bi yer ki sürekli kadro değişiyor yol geçen hanı gibi.yüzüne gülüp arkandan atanlarla dolu.Ben de onlar gibi olmayınca ortamdakiler arasında pek kabul gördüm diyemem...düşünmek bile istemiyorum ya...
neden hiçbir şey tam belli değil anlamıyorum inş sizin haklarınız korunur ama her şey muallakta görünüyor memurlar nete baksana cnm orda bellidir gene az çok. ben açıkçası mantıklı bulmuyorum zaten insanlar eşlerinden çocuklarından ayrı kalıyor çoğu zaman. kimse de nedir bu öğretmenlerin derdi demiyor. sendikalara da güvenemiyorum ben elle tutulur bir icraatlarını göremedim açıkçası. ben de gitmiyorum okula ve en son gelen mevzuatlar kanunlar nedir bilemiyorum inş her şey dilediğin gibi olur canım, ben de burda daha fazla çalışmak istemiyorum...
Günaydın arkadaşlar.
günaydına.s.

X