KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

Hepinize iyi tatiller.
Benim haftasonu kursum var. Bu nedenle tatilim yarın öğleyin başlayacak...

cumartesi en sevdiğim gün,hava da güneşli,oğluşumla gezeceğiz bol bol....
sana da kolay gelsin anuşkacım,bu kurs olayını hiç sevmiyorum

goodmorningbearbybugum2.gif

kızlar ya daha önce de sordum ama kimse cevap yazmadı:KK43: il dışı kadrolu atamalar ne zaman? eş durumuna bağlı olanlar.
bi de il içi eş durumuna bağlı olarak tayin de isteyebilirim ama durum az karışık: eşim şu an görev yaptığım ilçede çalışıyor görünüyor ama aslında ile gidip geliyor ben de başka ilçeye gideyim diyorum ama nasıl olcak bilemiyorum yani benim şu an çalıştığım ilçe de gitmeyi düşündüğüm ilçe de eşimin çalıştığı ile bağlı deği.offf biliyorum çok karışık ama burda daha fazla kalamıcam:KK43:

sağol miskokulum. nasıl çıkacağım bu işin içinden.
ben b ilinin a ilçesindeyim eşim de c ilinde çalışıyor:) ama iş yeri olarak a ilçesi de gösterilebilir çalıştığı il olan c de... ben eşimin işyeri bu ilçedeyken başka bir ilçeye eş durumu tayini isteyebilir miyim acep? kulağa mantıksız geliyor ama binlerce mantıksız şey olduğunu düşünürsek belki de oluyordur dedim. mayısı iple çekiyorum peki size bi soru daha ben şimdiden c ilindeki okulların açık durumlarını görebiliyor muyum yoksa en son benim bildiğim kadarıyla ilsisten giriyorduk herkes kendi tayin isteyebileceği yerleri görüyordu ya gene öyle mi acaba? bir arkadaşım bana açık okullara bak hatta ara konuş dedi de ne bileyim ne gerek var dedim kendi kendime. böyle bir şey yapılabilir mi tek tek koca ildeki okullara mı bakıcam ben şimdi?

23 nisan için herhangi bir etkinlik yaptırıyomusunuz arkadaşlar??yaptırıyosanız paylaşabilirmisiniz??

23 nisan için herhangi bir etkinlik yaptırıyomusunuz arkadaşlar??yaptırıyosanız paylaşabilirmisiniz??

canım ben 3.sınıfları okutuyorum ront ve piyes yaptıracağımhihoyyyt köy okulunda çalışıyorum her sınıf böyle etkinlikler yarışmalar falan yaptırıyor 23 nisan mükemmel geçiyor tam bir bayram gibi rengarenk...açıkçası ben iple çekiyorum o günüopuyorumnanaktan
istersen sana ront için bir şarkı önereyim 'hayat bayram olsa'cidden çok hoş oluyor geçen sene yaptırmıştım ve çok beğenildi eğitimhaneden de piyes örnekleri bulabilirsin başarılar canım kolay gelsin:1hug:

sağol miskokulum. nasıl çıkacağım bu işin içinden.
ben b ilinin a ilçesindeyim eşim de c ilinde çalışıyor:) ama iş yeri olarak a ilçesi de gösterilebilir çalıştığı il olan c de... ben eşimin işyeri bu ilçedeyken başka bir ilçeye eş durumu tayini isteyebilir miyim acep? kulağa mantıksız geliyor ama binlerce mantıksız şey olduğunu düşünürsek belki de oluyordur dedim. mayısı iple çekiyorum peki size bi soru daha ben şimdiden c ilindeki okulların açık durumlarını görebiliyor muyum yoksa en son benim bildiğim kadarıyla ilsisten giriyorduk herkes kendi tayin isteyebileceği yerleri görüyordu ya gene öyle mi acaba? bir arkadaşım bana açık okullara bak hatta ara konuş dedi de ne bileyim ne gerek var dedim kendi kendime. böyle bir şey yapılabilir mi tek tek koca ildeki okullara mı bakıcam ben şimdi?

aynı ildeyse ilçeleriniz il içinden istersin canım.Aynı il değilse eşinin yanına il dışı istersin.Tayin dönemi okulları açar zaten,arayıp konuşmak en mantıklısı,hele ki il içleride.Hem kim istemiş öğrenirsin,hem de okul hakkında bilgin olur.Arkadaşın doğru söylemiş.Gideceğin okul,ortam,öğrenciler çok önemli sonuçta.

miskokulum cnm, ben eşimin işyerini gösterdiği ilçede çalışıyorum zaten.. sanırım başka ilçeye isteyemem ne alaka derler:KK43:
il dışı isteyeceğim bu durumda, koskoca bir ile isteyeceğim hem de... okulları tek tek arama imkanım olmayacak açınca 20 küsür sayfa okul listesi çıkıyor çünkü:KK43:
gene de okulların öğrenci mevcuduna öğrt sayısına bakıp istemeyi planlıyorum çok kalabalık okullarda öğretim zor olur diye düşünüyorum. nasipse olur olmazsa da burda müdürmle bol bol tartışarak devam edeceğim eve de sinir küpü gelceğim kesinlile çok anlayışsız bir müdürm var ve benim 4,5 aylık bir bebeğim var anlayış istiyorum... branşım da edb, her etkinliğe atlayacak bana zorla ilçenin etkinliklerini yaptıracak. bol bol kavga edeceğiz bende sinirler tavan yapacakkkk

X