KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar,10 gündür ankaradayım nete giremiyodum.doğumdan kalma 2 ay ücretsiz izin hakkım vardı,onu kullanmaya karar verdim,şimdi ankaradayım.kafam rahat keyfim yerinde şimdilik.çok bunaltmışlardı beni,şimdilik kurtuldum.herkese yeniden merhaba :)

merhaba canım biz de tam seni konuşuyoduk iyi insan lafı üstüne gelirmiş...
sen ne zaman doğum yapmıştın ki canım doğum iznin bitip işe başladığında sonra geri dönüp kullanabiliyo musun yani ben kasımda doğum yaptım istersem eylülde tekrar kullanabilecek miyim izin? ama 6 aylık die almıştım.... belki işime yarar kimbilir.

keyfinin yerinde olmasına çok sevindim eşinle bebeğinle güzel zamanlar geçir inşallah

Günaydın arkadaşlar.
günaydın canım..
merhaba arkadaşlar,10 gündür ankaradayım nete giremiyodum.doğumdan kalma 2 ay ücretsiz izin hakkım vardı,onu kullanmaya karar verdim,şimdi ankaradayım.kafam rahat keyfim yerinde şimdilik.çok bunaltmışlardı beni,şimdilik kurtuldum.herkese yeniden merhaba :)
merhaba sanada caycan..
Sizi çok iyi anlıyorum canım. İnanın ki siz ve sizin durumunuzdaki herkes için dua ediyorum ve yürekten destekliyorum.
inşallah olumsuz bi sonuç çıkmaz bizler için....
cnm eş durumundan isteyeceğim burda 3,5 yıldır çalışıyorum bu yıl gerçi doğum iznindeydim bu dönem atama yok da mayısta var diye duydum ben başka eş durumu ataması ne zaman oluyor ağustos döneminde de var mı bu dönemde olmazsa o dönemde de mi denesem ne yapsam?

ben de tam bugün caycanı soracaktım en son soruşturma filan diyordu benim canım ona çok sıkılmıştı inş hallolmuştur mesele.

neden hiçbir şey tam belli değil anlamıyorum inş sizin haklarınız korunur ama her şey muallakta görünüyor memurlar nete baksana cnm orda bellidir gene az çok. ben açıkçası mantıklı bulmuyorum zaten insanlar eşlerinden çocuklarından ayrı kalıyor çoğu zaman. kimse de nedir bu öğretmenlerin derdi demiyor. sendikalara da güvenemiyorum ben elle tutulur bir icraatlarını göremedim açıkçası. ben de gitmiyorum okula ve en son gelen mevzuatlar kanunlar nedir bilemiyorum inş her şey dilediğin gibi olur canım, ben de burda daha fazla çalışmak istemiyorum...

günaydına.s.
canım oradan da takip ediyorum....Ama ordada il dışı ile ilgilenenden çok il içi 3 yıl şartına ve zorunlu hizmet affına takılıp kalmışlar daha çok .Sendika sitelerine ve yorumlarına baktım yine söylediğim konularda daha çok yorumlar...Açıkçası sendikaların pek başarılı olacağını sanmıyorum çünkü yine istediklerini yapıcaklar....Bilemiyorum....Hayırlısı neyse o olsun demekten başka bi şey yapamam artık..
Şekercik il içi isteyeceksen nisanda il dışı isteyeceksen mayısta istersin canım eğer özür grubundan isteyeceksende ağustos ayında isteyebilirsin canım....

merhaba canım biz de tam seni konuşuyoduk iyi insan lafı üstüne gelirmiş...
sen ne zaman doğum yapmıştın ki canım doğum iznin bitip işe başladığında sonra geri dönüp kullanabiliyo musun yani ben kasımda doğum yaptım istersem eylülde tekrar kullanabilecek miyim izin? ama 6 aylık die almıştım.... belki işime yarar kimbilir.

keyfinin yerinde olmasına çok sevindim eşinle bebeğinle güzel zamanlar geçir inşallah

canım benim sağol.ben 25 martta doğum yapmıştım.20 mayısta doğum sonrası aylıklı iznim doldu.istersem 20 mayıstan itibaren bir yıl aylıksız doğum izni kullanabiliyodum ama ben maddi imkanlarımı ve hizmet puanımı düşünerek kullanmamıştım.bu soruşturma olayından sonra çok üstüme geldi müdür bende milli eğitime gidip dilekçe verdim.maaşın geri ödemesini yaptım.kadrom saklı kalmak şartıyla sözleşme feshi yapıldı.doğum sebebi not düşüldü.şimdi 20 mayısa kadar izindeyim ve o tarihe kadar gidip sözleşme yeniliycem.tüm yönetmeliklere bakıldı.bakanlıktan personel daire başkanından da bizzat bilgi aldım.kullanabiliyoruz ama hizmet puanı almıyoruz.ama benimki 2 ay çokta takmıyorum.döndüğümde köye geçerim,o puanı telafi ederim.sen bu kasımda mı doğum yaptın.kullanabilirsin tabii..

hmm şimdi mayıstaki yani özür grubu değil miii biz eşimle öyle sanıyordukkk il içi istemek mantıksız zaten rotasyona tabiyim eş durumu istemek mecburiyetindeyim ağustosu bekleyeceğiz mi demek oluyor bu biz de ona göre plan yapmıştık yaa taşınmamız da lazım ağustosta burda evi mumla ara ki bulasın şimdi taşın sonra tayin çıkarsa 3 ay sonra bi daha taşın 5 aylık bebeğim var yaaa...
hmm valla benim bu yeni kanundan haberim sen söyleyince oldu cnm o nedenle fikir yürütemiyorum bir de sen de ben de gündemin uzağında kaldık doğumdan dolayı. arkadaşlar ne diyecek merak ediyorum doğrusu.
ama bi konuda sana katılıyorum sendikalardan umutlu değilim ben de...

canım benim sağol.ben 25 martta doğum yapmıştım.20 mayısta doğum sonrası aylıklı iznim doldu.istersem 20 mayıstan itibaren bir yıl aylıksız doğum izni kullanabiliyodum ama ben maddi imkanlarımı ve hizmet puanımı düşünerek kullanmamıştım.bu soruşturma olayından sonra çok üstüme geldi müdür bende milli eğitime gidip dilekçe verdim.maaşın geri ödemesini yaptım.kadrom saklı kalmak şartıyla sözleşme feshi yapıldı.doğum sebebi not düşüldü.şimdi 20 mayısa kadar izindeyim ve o tarihe kadar gidip sözleşme yeniliycem.tüm yönetmeliklere bakıldı.bakanlıktan personel daire başkanından da bizzat bilgi aldım.kullanabiliyoruz ama hizmet puanı almıyoruz.ama benimki 2 ay çokta takmıyorum.döndüğümde köye geçerim,o puanı telafi ederim.sen bu kasımda mı doğum yaptın.kullanabilirsin tabii..

hmm yani izin hakkımız saklı ha bir yıl içinde isteyebiliyoruz demek bence kullanmakla en iyisini yapmışsın kafan rahat olur işte fena mııı 20 mayıstan sonra ne kaldı zaten
ben bu yıl kasımda doğum yaptım normal iznimden sonra ücretsiz izin aldım 6 ay 30 haziranda bitiyor iznim. ama bu tayin taşınma işleri olur mu olursa nasıl olur eşim başka bir şehre gider mi iş bulup da bilmiyorum açıkçası bundan haberim yoktu öğrendiğim iyi oldu mecbur kalırsam kasıma kadar kullanırım gene hiç de az değil 3 ay daha. hizmet puanı da çok tın dı yani:) öyle bezdirmişler ki şu yazdıklarımıza bak...

kaydirigubbakcemile5

hmm yani izin hakkımız saklı ha bir yıl içinde isteyebiliyoruz demek bence kullanmakla en iyisini yapmışsın kafan rahat olur işte fena mııı 20 mayıstan sonra ne kaldı zaten
ben bu yıl kasımda doğum yaptım normal iznimden sonra ücretsiz izin aldım 6 ay 30 haziranda bitiyor iznim. ama bu tayin taşınma işleri olur mu olursa nasıl olur eşim başka bir şehre gider mi iş bulup da bilmiyorum açıkçası bundan haberim yoktu öğrendiğim iyi oldu mecbur kalırsam kasıma kadar kullanırım gene hiç de az değil 3 ay daha. hizmet puanı da çok tın dı yani:) öyle bezdirmişler ki şu yazdıklarımıza bak...

kaydirigubbakcemile5

bizi öyle sıkıntılarla boğuşturuyolarki öğretmenlik yapmaya ilgimiz ve vaktimiz kalmıyo.ben bu izinde hem işime olan sevgimi yenilemeye çalışcam,çünkü çok soudum.hemde oğluma veremediğim ilgimi ve zamanımı verecem.maddi olarakta 2 ay sıkacağız artık.sabah 5 buçuk akşam 9 zil sesi duymaktan bıkmıştım iyi oldu,başımdaki ağrılarda azaldı a.s umarım seninde işlerin yolunda giderde hiç izne gerek kalmaz.dularım seninle,herşey çocuklarımız için çünkü..

inş cnm yaaa ben de moral depolamaya çalışıyorum hazır ücretsiz izindeyken ama müdürm bi şekilde bozuyor moralimi maalesef. bakalım hayırlısı hakkımızda cnm

puan önemli değil diyemiycem valla hele bide sınıf öğretmeniysen baya önemli ama ondan da önemli çocuğumuz...

puan önemli değil diyemiycem valla hele bide sınıf öğretmeniysen baya önemli ama ondan da önemli çocuğumuz...

evet sınıf öğretmeniyim ama 2 ay diye sorun etmiyorum.döndüğümde köye geçerim ordan gelecek köy puanlarıyla tamamlarım diye düşünüyorum canım..

evet sınıf öğretmeniyim ama 2 ay diye sorun etmiyorum.döndüğümde köye geçerim ordan gelecek köy puanlarıyla tamamlarım diye düşünüyorum canım..

canım ben daha kıpırdayamıyorum zaten önceki mesajımda da yazdım ya seneye ancak yeni taslak çıkarsa da ondan sonraki yıla kalır benim tayin...İl içi özür grubunda da eşimin çalıştığı ileçde hiç açık yok öylede isteyemem...Çok zor olacak benim için ....bakalım....

elazığda mısın....Kaç yıllık öğretmensin canım...

canım ben daha kıpırdayamıyorum zaten önceki mesajımda da yazdım ya seneye ancak yeni taslak çıkarsa da ondan sonraki yıla kalır benim tayin...İl içi özür grubunda da eşimin çalıştığı ileçde hiç açık yok öylede isteyemem...Çok zor olacak benim için ....bakalım....

elazığda mısın....Kaç yıllık öğretmensin canım...

canım ben anlamadım bu taslağı. CADIARZU görevlendirme yaptıramıyomusun peki eşinin çalıştığı ilçeye.. evet ben 2 buçuk yıldır elazığda çalışıyorum.ama 10 gündür izine ayrıldım ankaradayım.

hiç aklıma gelmedi ama çok zor açık yok ...il içi sırada bile 200 puana yakın olanlar geldi....

niğde de görevlendirme işi zor olmaz ama teftiş kurulundan falan bi tanıdık lazım olur,onlar hemen hallederler.bence tayinin çıkana kadar görevlendirme yaptırmayı dene.biçok tanıdığım iç anadolunun illerinde bu şekilde görevlendirmeyle il merkezinde falan çalışıyolar.zaten okadar çok ücretli ve vekil varki yer yok bahanesi bulamazlar..

bende doğudayken şahit olmuştum orda görevlendirme daha kolaydı hele bide uzak köyse ve bayansan hemen çekiliyordu yakın yere ilçe merkezine....

spell cnm bence eş durumu il içi istemelisin ben buraya ilk tayin olduğum zaman eşimin bulunduğu ilçeden benm tayinimn çıktığı ilçeye direk gidiş geliş yoktu beni tayinimin çıktığı ilçedeki milli eğitim müdürü yönlendirdi hemen görevlendirme dilekçesi yazdırdı ile aldılar ilçeden ile gittim bir dönem (şubatta tayin istemiştim) sonra da tekrar tayin istedim il içi, beni eşimin bulunduğu ilçeye aldılar kadroluyum ben. lisede çalışıyorum.

merhabalar canım meslektaşlarım,bu kadar zaman sonra bu başlığı henüz gördüm...sempatiksalakcinni

X