iyiyim canım,ücretsiz izine ayrıldım,evimdeyim,şimdilik kafam rahat...
yibolarda hiç düzen yok.ben çocuktan dolayı belletmenliğe kalmıyodum,nöbetimde yoktu ama ders saatinde bile yoklama alınmıyo.benim sabah dersim vardı,öğleden sonra branşlar girdiğinde yoklama almıyodu.bi kız öğrencim hergün öğleden sonra kaçıyodu.kaç kere söyledim arkadaşla,yoklama alın diye.bide kız çocuğu,13 yaşındaydı,alıp götürseler kimsenin ruhu duymaz.zaten yibolar hep yerleşim yeri dışında olur.bizim yibonunda 3 tarafı dağlıktı,ağaçlıktı her yer.çocuklar cuma günü köylerine kaçıyolardı.ya bide belletmen sayısı yetersiz.3 tane belletmen kalıyo,bu sayının arttırılması lazım.etüt saatlerindede belletmenler yetmiyo koca okula.ders öğretmenleride gelmiyodu etüte.öğretmen arkadaşlarada hak vermek lazım.tamam yiboların lojman avantajı var ama ben bidaha yiboya geçmeyi düşünmüyorum.öğretmenler için büyük sorumluluk,çalışma şartları ağır.benim öğleden sonraları 3 gün dersim yoktu ama ben kurslarımdan dolayı 8 e kadar okuldaydım.bide zamansız zamansız okula çağırıyolardı,9 da 10 da pansiyona gidip malzeme dağıtıyoduk.belletmenlerin yapması gerekiyo ama sınıf öğretmenleri yapıyodu..offf ben yibodan çok soğudum.izinden dönünce yiboya verelim seni diyolar ama ben köye gitmeyi düşünüyorum açıkçası.gidersem nöbetimde başlayacak çünkü,sabah 7 akşam 5 nöbet çok zor olur.bide belletmenliğide zorunlu tuttular.o sorumluluğu alamam.allah muhafaza,birbirlerine sapıkça hareketlerde bulunanlar,gecenin bi vakti şeker komasına girenler,ayılan,bayılan öğrenciler.çok zor...yiboları kimseye tavsiye etmiyorum..