- 19 Nisan 2008
- 333
- 1
sağol canım inşallah öyle olur.soruşturmayla korkutuyo beni.herkes rapor aldı o gün.ama onlar elazığdan almış,ben o korkuyla düşünemedim ankaradan aldım yolladım.o kafayla hiçbişey düşünülmüyoki.alacağımıda söylemiştim,durumu anlatmıştım.kafamı toplayıp karar almam lazımdı.zaten yüreğim acıyo bide müdürle uğraşıyom.hayır sinirimi bozan öğrencilerimde duymuş,okula gider gitmez "öğretmenim siz rapor almışınız,müdür sizi bu okuldan yollayacakmış" dediler.hayır öğrencilere ne diye duyurursun.beni onların gözünde küçük düşürmeye çalışıyo.arkam yok diye üstüme geliyo.aklınca beni kullanarak diğer öğretmenlere gözdağı verecek..
canım öncelikle geçmiş olsun haberlerde ilk izlediğimde hemen aklıma oradaki öğretmenler geldi hatta bi okul yıkılmıştı galiba neyse Allah korumuş sizi ildışına izinsiz çıktığın için malesef haklı keşke sende elazığdan alsaymışn ama sende haklısın o sırada aklına gelmemiş tavsyem müdürünle dikleşmeden anlaşmaya bak ayrıca öğrencilerede söylemesi çok ilginç ne alaka onları ne ilgilendirir sızın mudurunzle olan ilişkiniz işte böyle doğuda önüne geleni müdür yapıyorlar sonra eğitim neden ilerlemiyor sen öğretmeni eğitimden başka şeylerle meşgul edersen öğretmende tabiki öğrenciyle ilgilenilecek vakitte kendi sıkıntı ve dertleriyle uğraşır...Allah tez zamanda kurtarır inşallah:Saruboceq: