- 30 Ekim 2008
- 7.974
- 8
mrb anuşka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun caycan cım
Allah sabır versin
neler çekiyoruz öğrtmnlerimiz hiç de görmezler zaten
çok üzüldüm cnm
inş. herşey yoluna girer
yine de öğrtmnlik gibisi yok ark lar
umarım hakettiğimiz değere ve koşulara ulaşırz
merhaba kızlar.geçen hafta elazığ depreminde çok korktuk,evimiz çatladı,kaçtık gittik ankaraya.onu burda riske atmak istemedim,ankaraya babasına bbırakıp geldim bugün elazığa.yarın okula başlıyorum ama hiç gidesim yok,meslekten soğudum artık.oğlumun hasretine dayanıp nasıl ayakta duracam onu bile bilmiyorum..
sağol canım.bunca sene emeğim olmasa bu işte istifamı basıcam ama emeğime kıyamıyorum..
merhaba kızlar.geçen hafta elazığ depreminde çok korktuk,evimiz çatladı,kaçtık gittik ankaraya.onu burda riske atmak istemedim,ankaraya babasına bbırakıp geldim bugün elazığa.yarın okula başlıyorum ama hiç gidesim yok,meslekten soğudum artık.oğlumun hasretine dayanıp nasıl ayakta duracam onu bile bilmiyorum..
sağolun arkadaşlar.elazığda hasar varmı bilmiyorum ama ben arıcak ilçesindeyim,lojmanda baya çatlaklar oluştu,hala da ufak tefek sarsıntılar oluyo.açıkçası korkuyorum.oğlumda burada rezil oluyo kıyamadım bıraktım ankaraya babasına.daha 11 aylık,bana çok ihtiyacı var.kokusunu özlüyorum. resimlerine bakıp ağlıyorum,canım acıyo.bide müdürümle sorun yaşıyorum burda.deprem günü okul tatil olunca ankaraya gittim,bir hafta rapor alıp yolladım.soruşturma açacakmış,ifadeni ver diyo.izine çevirmiycekmiş.izinsiz şehir dışına çıkmışım diye.insan o anda düşünemiyoki izin alayım diye.müdür yardımcısına söylemiştim ama müdür bey takmış durumda bana.sinirlerim çok bozuk,herşey üstüste geldi.dayanamıyorum artık..
işte bazı müdürler böyle ego manyağı oluyor. acaba çocuğu yok mu, ya da kalbini hangi organı yerine kullanıyor müdürün merak ettim. zaten 11 aylık çocuğunu bırakmak zorunda kalmış bir anneye bunları yaşatıyor sonra da ondan hizmet bekliyor.
canım umarım bugünlerin sonu çabuk gelir senin için eşin ve evladınla huzur dolu günler yaşarsınız.