KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

47oa8.gif

mrb anuşka

günaydın öğretmenleim
yani bir haftaya daha başlangıç yapıyoruz
nasılsınız

merhaba kızlar.geçen hafta elazığ depreminde çok korktuk,evimiz çatladı,kaçtık gittik ankaraya.onu burda riske atmak istemedim,ankaraya babasına bbırakıp geldim bugün elazığa.yarın okula başlıyorum ama hiç gidesim yok,meslekten soğudum artık.oğlumun hasretine dayanıp nasıl ayakta duracam onu bile bilmiyorum..

geçmiş olsun caycan cım
Allah sabır versin
neler çekiyoruz öğrtmnlerimiz hiç de görmezler zaten
çok üzüldüm cnm
inş. herşey yoluna girer
yine de öğrtmnlik gibisi yok ark lar
umarım hakettiğimiz değere ve koşulara ulaşırz

geçmiş olsun caycan cım
Allah sabır versin
neler çekiyoruz öğrtmnlerimiz hiç de görmezler zaten
çok üzüldüm cnm
inş. herşey yoluna girer
yine de öğrtmnlik gibisi yok ark lar
umarım hakettiğimiz değere ve koşulara ulaşırz

sağol canım.bunca sene emeğim olmasa bu işte istifamı basıcam ama emeğime kıyamıyorum..

caycancım geçmiş olsun,üzme kendini,inşallah bu sıkıntılar bitecek ve sen de eşinin yanına atanacaksın

caycan canım çok üzüldüm bir anne için bbeğinden ayrı kalmak ne felaket bir şey...
ben de soğudum meslekten kızlar
artık bir şey yapasım yok

merhaba kızlar.geçen hafta elazığ depreminde çok korktuk,evimiz çatladı,kaçtık gittik ankaraya.onu burda riske atmak istemedim,ankaraya babasına bbırakıp geldim bugün elazığa.yarın okula başlıyorum ama hiç gidesim yok,meslekten soğudum artık.oğlumun hasretine dayanıp nasıl ayakta duracam onu bile bilmiyorum..

geçmiş olsun çok.iyi bişey olmamış size

çok sağolun kızlar,bu sıralar desteğe çok ihtiyacım vardı,bunu bana verdiğiniz için sağolun..

sağol canım.bunca sene emeğim olmasa bu işte istifamı basıcam ama emeğime kıyamıyorum..

aman öğretmnm diyorsun ya bunca emeğim var
yazık değil mi
her zor günlerin ardından muhakkak güzel günlerde geleceksin
ben de 3 sene cok cektim ben de öğrtmn ortamından cekmiştim gruplaşma dedikodu dışlanma hor görülme ezik muamelesi filan birde yeni öğrtmn oldugum için ezmeye calışıyorlardı evleneyim bırakıcam diyordum ama
çok şükür öle bir okula geldim ki huzur buldum
hem öğrtmnler hem de öğrenciler açısından
Rabbim bozmasın inş.
senin de öle olacak caycan cım

Caycancım gecmıs olsun,bende Elazıgdayım bugunde salladı bılmıyorum hıssettınız mı cnm yalnızım bırde...Allah dısarda kalanların yardımcısı olsun,uzulme sende olur mu...

sağolun arkadaşlar.elazığda hasar varmı bilmiyorum ama ben arıcak ilçesindeyim,lojmanda baya çatlaklar oluştu,hala da ufak tefek sarsıntılar oluyo.açıkçası korkuyorum.oğlumda burada rezil oluyo kıyamadım bıraktım ankaraya babasına.daha 11 aylık,bana çok ihtiyacı var.kokusunu özlüyorum. resimlerine bakıp ağlıyorum,canım acıyo.bide müdürümle sorun yaşıyorum burda.deprem günü okul tatil olunca ankaraya gittim,bir hafta rapor alıp yolladım.soruşturma açacakmış,ifadeni ver diyo.izine çevirmiycekmiş.izinsiz şehir dışına çıkmışım diye.insan o anda düşünemiyoki izin alayım diye.müdür yardımcısına söylemiştim ama müdür bey takmış durumda bana.sinirlerim çok bozuk,herşey üstüste geldi.dayanamıyorum artık..

sağolun arkadaşlar.elazığda hasar varmı bilmiyorum ama ben arıcak ilçesindeyim,lojmanda baya çatlaklar oluştu,hala da ufak tefek sarsıntılar oluyo.açıkçası korkuyorum.oğlumda burada rezil oluyo kıyamadım bıraktım ankaraya babasına.daha 11 aylık,bana çok ihtiyacı var.kokusunu özlüyorum. resimlerine bakıp ağlıyorum,canım acıyo.bide müdürümle sorun yaşıyorum burda.deprem günü okul tatil olunca ankaraya gittim,bir hafta rapor alıp yolladım.soruşturma açacakmış,ifadeni ver diyo.izine çevirmiycekmiş.izinsiz şehir dışına çıkmışım diye.insan o anda düşünemiyoki izin alayım diye.müdür yardımcısına söylemiştim ama müdür bey takmış durumda bana.sinirlerim çok bozuk,herşey üstüste geldi.dayanamıyorum artık..

işte bazı müdürler böyle ego manyağı oluyor. acaba çocuğu yok mu, ya da kalbini hangi organı yerine kullanıyor müdürün merak ettim. zaten 11 aylık çocuğunu bırakmak zorunda kalmış bir anneye bunları yaşatıyor sonra da ondan hizmet bekliyor.
canım umarım bugünlerin sonu çabuk gelir senin için eşin ve evladınla huzur dolu günler yaşarsınız.

işte bazı müdürler böyle ego manyağı oluyor. acaba çocuğu yok mu, ya da kalbini hangi organı yerine kullanıyor müdürün merak ettim. zaten 11 aylık çocuğunu bırakmak zorunda kalmış bir anneye bunları yaşatıyor sonra da ondan hizmet bekliyor.
canım umarım bugünlerin sonu çabuk gelir senin için eşin ve evladınla huzur dolu günler yaşarsınız.

sağol canım inşallah öyle olur.soruşturmayla korkutuyo beni.herkes rapor aldı o gün.ama onlar elazığdan almış,ben o korkuyla düşünemedim ankaradan aldım yolladım.o kafayla hiçbişey düşünülmüyoki.alacağımıda söylemiştim,durumu anlatmıştım.kafamı toplayıp karar almam lazımdı.zaten yüreğim acıyo bide müdürle uğraşıyom.hayır sinirimi bozan öğrencilerimde duymuş,okula gider gitmez "öğretmenim siz rapor almışınız,müdür sizi bu okuldan yollayacakmış" dediler.hayır öğrencilere ne diye duyurursun.beni onların gözünde küçük düşürmeye çalışıyo.arkam yok diye üstüme geliyo.aklınca beni kullanarak diğer öğretmenlere gözdağı verecek..

X