KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

karneler daha basılmadı,basılamadı daha dogrusu e okul yuzunden...Yarın yıne sabah erkenden gıdecegız:KK43:

kızlar hala halledilemedi ben 15 aralıktan sonraki devamsızlıkları giremedim dün gece 2 ye kadar bekledim olmadı meğerse meb in sitesinin sistemi çökmüş
halledildi mi haberi olan varmı

aaa teo gelmiş, hoş gelmiş:)
nerdesin kız sen kaydirigubbakcemile
devamsızlıkları niye sen giriyorsun ki
idare girmiyor mu?

sarissa cım netim bir aydır yoktu modem ethernet güç kaynaı yenilendi çok şükür artık giremiyorum sen nasılsın cnm
idare devamsızklıkları sınıf öğretmnlerinin girmesini isitoyr gecen sene ki müdürümde istemişti

anladım canım, ben iyiyim teşekkür ederim
ohh kendi işlerini de sınıf öğretmenlerine yaptırsınlar
başka ne kaldı alsanaalsanasmile
ama çok geç kalmışsın canım yaa

anladım canım, ben iyiyim teşekkür ederim
ohh kendi işlerini de sınıf öğretmenlerine yaptırsınlar
başka ne kaldı alsanaalsanasmile
ama çok geç kalmışsın canım yaa

dedim ya cnm bir aydır netim yoktu diye:KK43:
zaten geldi direkt notlar okunan kitaplar tarihler onları girdim devamsızlıkları girecekken e okul çöktü

Arkadaşlar nasıl olacak yarın karne verilmezse tatil sonuna mı kalacak?

Karneyi çıkartabilen var mı kızlar ?

Bizim karneler çıkmamış hala.

Yarın nolcak?

ya bi de devamsızlığı niye siz giriyorsunuz o idarenin görevi.

tabi tatlım neden olmasın
karneler basılmazsa pazartesi yada salıya kalır idare verir kızlar öğrencilere gitmemize gerek kalmaz diye düşünüyorm ama....

Bence de öyle olur bizi tatil günü çağıracak halleri yok ya zaten herkes memlekete tatile falan gidecek..

tabi tatlım neden olmasın
karneler basılmazsa pazartesi yada salıya kalır idare verir kızlar öğrencilere gitmemize gerek kalmaz diye düşünüyorm ama....

Bence de öyle olur bizi tatil günü çağıracak halleri yok ya zaten herkes memlekete tatile falan gidecek..

Hiç merak etmeyin arkadaşlar yapamazlar böyle bir şey, herkes tatile gidiyorken böyle bir hakları yok... Zaten yetişir büyük ihtimalle karneler yarın geç de olsa verilir. Bizim müdürle müdür yardımcısı da okul çıkışından sonra kaldılar epey, büyük kısmını bitirmişler karne basımının.

Bu e okul gerçekten hepimizi mağdur etti, ben de tayini zor isteyebildim açılmadı sistem, sonunda onaayladım başvurumu ama bu sefer de okul onaylayamadı bir türlü açılmıyor...:1no2:

Son düzenleme:
üzülme his cim
yarın sn günmü
zaten sorun e okulda uhakkak bunu gözönüne alacaklarıdr

e bu da meb e ders olsun
en azından tatile iki hafta kalası velilere ve öğrencilere sistemi kapatsınlar
biz de not dilenen veli ve öğencilerden kurtulmuş oluruz böylece.

Karneyi çıkartabilen var mı kızlar ?

Bizim karneler çıkmamış hala.

Yarın nolcak?

ya bi de devamsızlığı niye siz giriyorsunuz o idarenin görevi.

bizim müdür yardımcısı herkes pazartesi gününe kadar her türlü bilgiyi geçsin e-okula dedi. Pazartesi bitirdik işleri. kendisi de pazartesi gece 03:00'da okula gelmiş, e-okul tıkır tıkır işliyordu dedi =) Karneleri çıkartmış.
Bizim ilçede sadece bizim okul karneleri çıkartmış zaten.

slm öğretmen arkadaşlarım.tatiliniz hayırlı olsun şimdiden.size bişey sormak istiyorum ben önlisans mezunuyum.bu yıl öçıköğretime kayıt yaptırdım işletmeye.küçüklüğümde hep hayalim okulöncesi öğretmenliği olmaktı ama o zamanlar çalışmak pek işimize gelmiyordu.ama şimdi çook pişmanım.lisans mezunu olduğumda bu gibi yerlerde veya kreşlerde çalışma gibi imkanım olur mu?pek bilgim yok bu konu ile ilgili.yardımcı olursanız sevinirim:sinifsinif:

X