KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

düğün izni olduğu için mazeret izni vermeyebilirler
rapor al istersen
ben öyle yapmıştım
hayırlı olsun şimdiden:)

düğün izni olduğu için mazeret izni vermeyebilirler
rapor al istersen
ben öyle yapmıştım
hayırlı olsun şimdiden:)
ben de onu düşündüm ama bizim kaymakam sağolsun raporları çoğu zaman izne bile çevirmiyor. Ben geçen kış çok feci birşey yaşamıştım, evden bile çıkamayacak kadar kötüydü psikolojim müdür rapor al memlekete git kafan dağılsın demişti. ama kaymakam izne çevirmedi raporu ki o olaydan haberi de vardı =(
Mazeret iznini kullanmama da izin vermeyebilir yani. tühhh ya ben de plan yapıyordum kendime, mazeret izninde yapabileceklerimi sıralıyordum. benimkisi yine boş bir hayal olarak kaldı =(

belli olmaz tabii
şansını dene bence
ama raporu izne çevirmeme gibi bir hakları var mı ya :uhm:
rapor almak senin en doğal hakkın sonuçta
tabii olayı bilip, hasta olmadığını düşündüğü için çevirmemiş olabilir

selam ogretmenler donem sonu az kaldı yazılar basladı tum gun soru hazırlıyorum sızler neler yapıyorsunuz

yusum evlilik izniyle beraber toplam 10 gün alabilirsin diye biliyorum ben.bir ay önce bzim okuldan bir arkadaş nikah için öncesinde 5 gün idari izin aldı,sonrasındada 5 gün nikah izni aldı.hatta idari izinden önceki günde sevk almıştı.bir günde oradan kazandı.hayırlı olsun ayrıca,mutluluklar..

belli olmaz tabii
şansını dene bence
ama raporu izne çevirmeme gibi bir hakları var mı ya :uhm:
rapor almak senin en doğal hakkın sonuçta
tabii olayı bilip, hasta olmadığını düşündüğü için çevirmemiş olabilir
müdür bana tlf açmıştı kaymakam raporu izne çevirmedi evden ayrılmayın hocam, belki kontrole gelirler dedi. burda daha önceki kaymakam rapor alan öğretmenlerin evine bir memur gönderiyormuş hasta mı diye kontrol ettirmek için =) Güler misin ağlar mısın durumu yani!!! Herkes bir altını ezmek için elinden geleni yapıyor halbuki kimsenin kimseden bir üstünlüğü ya da aşağıda olma durumu yok.

yusum evlilik izniyle beraber toplam 10 gün alabilirsin diye biliyorum ben.bir ay önce bzim okuldan bir arkadaş nikah için öncesinde 5 gün idari izin aldı,sonrasındada 5 gün nikah izni aldı.hatta idari izinden önceki günde sevk almıştı.bir günde oradan kazandı.hayırlı olsun ayrıca,mutluluklar..
Tuncelide vali bey mazaret iznini hemen onaylıyordu. Öğretmen arkadaşlardan bazıları tatilden önce alıyorlardı iznini ve erken gidiyorlardı evlerine ama bizimki onaylamaz galiba böyle bir hakkı varsa.
İdari izinle mazeret izni aynı şey mi canım?

tamam canım sağol.
bebiş nasıl buarada? tatile az kaldı babasına kavuşur artık :emir_bebek:

iyi canım çok şükür.evet biletimizi aldık bende 2 gün önceden gidecem,2 gün idari izinde ben alıcam.aylardır burdayım sevk bile almadım.umarım sorun çıkarmazlar.olmadı 3 gün rapor alırım.hasretle bekliyoruz kavuşmayı.şafak saymaya başladık artık :1rolleyes:

inş biran önce sağsalim kavuşursunuz caycancım,özür grubu atamaları başlıyormuş

herkes nerde ya?Yazılı hazırla oku,hem internete hem not defterine geçir,off....

kolay gelsin miskokulum ben o işleri bitirdim,sadece kitapları girmedim.eskiden bi bayan için en kolay meslek öğretmenlik derlerdi ama şimdi anlıyorumki en zor mesleklerden biri öğretmenlik.eve iş getiriyoruz,hergün evde çalışmak zorundayız ama ne yazıkki bizi bizden başkası anlamaz.umarım biran önce halledersin işlerini..

sELAM BEN BURAYI NıYE GÖRMEMıŞıM BENDE MATEMATıK ÖĞRETMENıYıM ıKıNCı KADEME VE BıRAZDAN YAZILI OKUYCAM OFFFFFFFFFF OF DAHA PERFORMANSLARDA YIĞINLA DURUYOR

Arkadaşlar ben de ıngilizce Öğretmeniyim. Bu Özür Grubu Atamalarından haber var mı olacak mı bu Şubat ayında bilen var mı? Hala klavuz bekliyoruz, delireceğim. Geçen Ağustos ayında da il içi tayini açmamıştı bakanlık:KK43:

sELAM BEN BURAYI NİYE GÖRMEMİŞİM BENDE MATEMATİK ÖĞRETMENİYİM İKİNCİ KADEME VE BİRAZDAN YAZILI OKUYCAM OFFFFFFFFFF OF DAHA PERFORMANSLARDA YIĞINLA DURUYOR

Evet bu dönemler bizim için biraz yorucu oluyor değil mi? Bir de ben hem birinci kademeye hem de ikinci kademeye giriyorum, ayrıca iki dersim var:KK43: Yazılılarım bitti, son yazılımı okuyacağım birazdan. Allahtan performansları geçen hafta hallettim. Ortalamaları vereceğim. Daha kitap girişleri ve davranış notları var... Allah kolaylık versin ne diyeyim... boshayallersmile

Arkadaşlar ben de İngilizce Öğretmeniyim. Bu Özür Grubu Atamalarından haber var mı olacak mı bu Şubat ayında bilen var mı? Hala klavuz bekliyoruz, delireceğim. Geçen Ağustos ayında da il içi tayini açmamıştı bakanlık:KK43:

Canım özür grubu atamaları için kılavuz 2-3 gün önce açıklandı.14'ünde başlıyor yanılmıyorsam.

Canım özür grubu atamaları için kılavuz 2-3 gün önce açıklandı.14'ünde başlıyor yanılmıyorsam.

Evet canım ben de bugün gördüm klavuzu sonunda... Perşembe yi bekliyorum artık bakalım kontenjan var mı bizim buraya...:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız... tatile 9 iş günü kaldı. ne çabuk geçti ben hiç bişey anlamadım ki 2.dön her zmn daha hızlı geçer:KK70:

X