Güzelmiş denesek mi diyeceğim de anlamsız bir cümle olur sanırım.
Küsmek mi ne haddime. Her insanın yoğun olduğu zamanlar vardır. Önemli değil. Evime bir evcil hayvan almayı şu sıralar sıcak bakmıyorum daha sonra ama şimdi değil atlatmam gereken şeyler var, zamanla o da olur inşallah. Gerçekten güçlü olduğum konusunda bir şey diyemem, sanırım zamana göre değişir.
Başka güzel türk filmi olmaz olur mu, Vahşi Gelin şiddetle tavsiye ederim. Çok sevdiğim bir filmdir. Bilmem kaç defa izledim ama yine izlerim.
:26:özür dilerim konuyu gördüm okudum ve direk alıntı ile cevaplaya bastım bi altındaki yorumu bile okumadan...
oysa yorumların en az bir kaçına göz atar yazardım ya ... niye öle olduysa ....:78:
Ben özür dileyecek bir şey göremiyorum, bilakis teşekkür ederim okuyup yorum yaptığın için.
Küçükken, küçük derken ilkokul yaşlarında iken,
Gülşen Bubikoğluu hastasıyımdır.. bayılırım ona yaaa.. hele giydiği ispanyol paça pantolonlaraman allahım.. kesin izlicem yeniden yeniden
Küçükken, küçük derken ilkokul yaşlarında iken,
televizyon izlememize pek izin verilmezdi.
fırsat bulduğumuzca, evde kimse yokken, veya gece uyurlarken gizli izlemeye çalışırdık.
kemal sunal'ın japon işi filmini izlemiştim bu kısıtlı zaman dilimlerinin birinde,
komedi ile eşleştirilir kemal sunal ama
nedense bir hayli üzülmüştüm ben o filmi izlerken. sonrasında da yalnızca burukluk hissi bıraktı ben de.
filmleri izlerken ki ruh halimizde beğenimizi etkiliyor. 9 yaşlarımda filandım, neden o kadar hüzünbaz bir etki bırakmışsa
o hislerimi hatırlamamak için tekrar izlemekten kaçınıyorum.
bazı kokular olur ya, yoğun bir duygu barındırır.
kokuyu kokusundan değil, hissettirdiği duygudan tanırız.
o kokuya sahip olarak aslında hissettirdiği duyguya sahip olmak isteriz.
böyle birşey gibi,,
şundan dolayı:
sonra baktım cevabım baya sayfa sonraya gidince anladım ki ben konuyu tazelemişim.....
halbuki konu çoktan olumlulaşmış..
bu yüzden özür dledim yoksa dilencek bişe yok
Çok haklısın, ama ben o üzüntüyü o etkiyi tekrar tekrar yaşamak isterim ve bu sebepten dolayı tekrar tekrar izlerim.
Son dörtlükle ilgili yorum yapmayacağım çünkü gerçekten haklısın ve diyecek söz bulamıyorum.
Üzüntü halini tekrar yaşamak istemen
o atmosferi solumak istemenden mi?
daha evvel izlemişsindir, üzülmüşsündür de ama
atmosfere özlem duyuyorsundur. sende bıraktığı atmosferi devam ettirmek için izliyorsun aslında filmi, filmi sevdiğinden değil?
filmi zaten bu sebepten de seviyorsundur da denebilir?mi,
Hatırlamak istediğin bir üzüntü hali demek ki rast.
Yüzeye çıkartarak eskiyi yaşatıyorsun..Hassas yapılı biri olmazsan önemsemezsin bunu..
Evet, birçok duyguyu yapay ve sun'i yaşıyoruz sevgili ras.
Samimiyeti, içtenliği karşımda bulamayınca kendime yönelirim. Kendimde bulurum aradığım duru duyguyu.
Bir arkadaşım ile gezmek olsun, film izlemek olsun birlikte birşeyler yapmaktansa
kendimle vakit geçirmeyi tercih ediyorum uzun zamandır. Hayıflanıyorum da bazen bu tarafıma,
karşımdakini kaybetmemek için kazanmamayı tercih ediyorum çünki.
Yarın yeni romanıma giriş yapıyorum, kullanacağım karakterler oluşmaya başladı ve aşama tamamlandı gibi.
Kadıköy'den bakalım neler çıkarabileceğim. Bir romandan çok hikaye olabilir gidişat neyi gösterecek bakalım. Yarın yolculuk vakti. Yorucu ve eğlenceli yolculuğum ne zaman biter bilmiyorum ama martıların misafirperverliğini görmek paha biçilemez olacak.
Yeni yazım yolculuğunda keyif ve kolaylık dilerim rast.
İyi geceler sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?