KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben de 23buçuk yaşındayım:):) 1 yıl önce okul bitti iç mekan tasarımı yapıyorum ..sabahtan akşama kadar işteyimm ..başka da bi nane yokk:nazar:

yok altında bişey de bizimde aileler iyi anlaşıyor :) hep öyle olur zaten. bizim en büyük sorunumuz ikimizde inatız ve siyahla beyaz kadar zıtız :) :mymeka:

aslında eşimle bende zıttız ama eşim uyumlu bir tip olduğu
için anlaşıyoruz diyebilirim o öyle olunca e doğal olark sorun çıkmıyo
bizimde ailer pek iyi değil aramazlar sormazlar
bi tuhaf bende anlamadım :umursamaz:

neyse kızlr muhabbet güzeldi
yine gelirim
yemek yapmaya başlım
sonrada arkadaşıma giderim
görüşrüzz:KK3:

benim bi pazarım var yahuu onda da ne yapacağımı şaşırıp hiçbişey yapmıyorum:roflol:

KIZLAR BUARADA EVLİLİK NASIL? BEN HEP YANLIZ YAŞAMAYA ALIŞTIM TURİZMCİYDİM LOJMAN HAYATI ÖZGÜRLÜK ŞİMDİ EVLİLİK BENİ KORKUTMUYOR DEĞİL eyvahedigeldismile

üşendim geçmişi okmaya sen tanıt bana şöle uygun bişe olsun haha.ben 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim bebişim yok edebita mezunuyum ama kadrolu değilm.geçici çalıştım hep bu yıl da evedeyim.var mı uygun bişey he

edebiyat sanırım :) malisef şimdi badem bıyıklıgiller hep kadro da bende 26 yaşındayım 26 eylülde evleniyorum Allah kısmet ederse evlilik nasıl anlatır mısın biraz?

KIZLAR BUARADA EVLİLİK NASIL? BEN HEP YANLIZ YAŞAMAYA ALIŞTIM TURİZMCİYDİM LOJMAN HAYATI ÖZGÜRLÜK ŞİMDİ EVLİLİK BENİ KORKUTMUYOR DEĞİL eyvahedigeldismile

evlilik yanindaki insani seviyorsan dünyadaki cennet, sevmiyorsan sevilmiyorsan cehennem olur...
sectigin insana ve sana bagli tamamen....

evlilik yanindaki insani seviyorsan dünyadaki cennet, sevmiyorsan sevilmiyorsan cehennem olur...
sectigin insana ve sana bagli tamamen....

ya orası öylede ya sevmekten vazgeçerse artık sevmezse yada sen sevmezsen sayğı biterse evlilik çok zor geliyor bana huylarınıda tam bilmiyorum aynı evde yaşıyacaksın kısmet diyelim artık akannehir

edebiyat sanırım :) malisef şimdi badem bıyıklıgiller hep kadro da bende 26 yaşındayım 26 eylülde evleniyorum Allah kısmet ederse evlilik nasıl anlatır mısın biraz?

al işte hayatımın hatası bide edebiyatçıyım yanlış yamzışımihızlı yazıcam ya sankiş arkamdan koşuyolar.güzel bir yaş bende o yaşta evlendim ehehe,ooo az kalmış allah mesut etsin innşallah.Evlilik göreceli bir durum yavrum adamına bakar ailesine bakar yani yorum yamak için.benim toce allah için bir tane ama ailesi öyle değil ee ister istemz etkileniyorsun tabi.ben birde 2 yıl birlikte oturdum allah kimseye vermesin feci idi.ama genel anlamda özgürlüğün kısıtlanması dışında güzel bişey evlilik gerçekten.

ya orası öylede ya sevmekten vazgeçerse artık sevmezse yada sen sevmezsen sayğı biterse evlilik çok zor geliyor bana huylarınıda tam bilmiyorum aynı evde yaşıyacaksın kısmet diyelim artık akannehir

huylarini bilmedigin biriyle nicin evlenme karari aldin ki?

huylarini bilmedigin biriyle nicin evlenme karari aldin ki?

benim annem babam 30 yıllık evli hala bilmediğin huyları çıkıyor ikisininde :) şimdi nişanlılık farklı aynı evde yaşamak farklı mesela dağanık mı bilmiyorum horlar mı mesela vs vs ailelerimiz iyi maşallah zaten balıyorum aile iyiyse karı koca kötü karı koca iyiyse ailede sorun var :CüvCüv:

X