KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

nihan86 valla bacım artık kk bile üstüme üstüme geliyor herkezde bi sorun hergün yeni bir eş ile ilgili konu aman yaaa :umursamaz:

ben ilk zamandar derdim var bölümüne çok giriyordum insan kötü oluyor sonra geyik bölümüne takılmaya başladım fazla girmiyorum artık o kısma sende çok takılma

nihan86 valla bacım artık kk bile üstüme üstüme geliyor herkezde bi sorun hergün yeni bir eş ile ilgili konu aman yaaa :umursamaz:

bende okuyorum o konuları valla bazen öyle şeyler okuyorumki bukadarda olurmu diyo insan ya neler yaşanıyo çok üzülüyorum ya yazacak bişey bulamıyorum nası teselli edebilirim diye

aynen valla bi cevap yazamıyorum.
ya geyik bölümüde sürekli takip etmek lazım etmedinmi herkez birbiriyle konuşuyor dışlanıyorsun gibi bişe oluyor

ne çok kötü şey yaşanıyo dimi ülkemizde insanlarmı deişti zamanmı deişti haberlerde duymuşsunuzdur 11 yaşındaki bi kızı öldürmüş adam bi insan bunu nası yapar aklım ermiyo kıza taciz etmiş bu kadar önemli bişeymi bu gözü hiçbişey görmüyo küçücük kıza bunu yapmış çok zor zamanlarda yaşıyoruz ya hergün yeni bi olay

aynen valla şöyle bi düşünüyorumda acaba neden böyle
ailelerin tutarsız davranmasımı
Türk gençleri son 10 yıldı gerçekten çok değişti.Giyimiyle,müziğiyle,davranışlarıyla sanki biz TÜRK değilizde ABD vatandaşıymız gibi karakterlerimiz değişti...Üstte pembe bir t-short,dar paça pantolon ve converse,garip bir saç,sigara,bali,hep yabancı müzikler,sürekli KAVGA ve DÖVÜŞ bunada GENÇLİK deniliyor
Kızlar ise garip garip ağzını oynatarak konuşuyor.Çocuklar ve gençler sürekli şiddette,cinselliğe yöneltiliyor ! Her 13-14 yaşına giren internete girip ahlaksız videoları izleyip başka bir işi yok sanki ! Her gün 7-8 saat bilgisayar başında durmaktan başka işi yok ! İnternetteki yazışmaları herkes biliyor."eft,hyr,no,yes vb."
Bazen suç ailelerde diyorum,bazen çocuğun kendisinde...Sen çocuğu 7 yaşına kadar büyüt sonra okula yolla cebine para ver analık babalık yap.Şu zamanlarda hangi anne baba acaba "Evladım kavga etme,kimseyle sataşma " diyor.Çocuğun okuldan gelsin oturt televizyonun başına açsın smackdownumu ne haltsa sabaha kadar onu izlesin dışarda kavga etsin ! 10 yaşına giren sigara içiyor,14 yaşında biraya başlıyor gerisi saymakla bitmiyor ! Sonra çoğu diyor ki " Biz vatanımız için savaşırız,namusumuzu koruruz ! ". Hadi ordan ! . Sen bir kendini kurtar.

ben suçu birazda ailelerde buluyorum çocuğu okula yolluyorlar okulda öğretmeni dinlemiyoki çocuklar öğretmenden bişey dese hemen aile vay sen benim çocuğuma nası kızarsın diye hemen okula koşuyolar bi dinle bi sor bakalım senin çocuğunun hiçmi suçu yok aile gerekli terbiyeyi vermiyo bence bi köyde 13 14 yaşında çocuklar bi kız çocuğuna tecavüz edip öldürmüşler 13 yaşında bi çocuk buna nası cesaret eder bunda internetinde payı büyük bence tamam internetin iyi yanıda var ama çocuk herşeyi internetten görüp öğreniyo bütün gün internetin başındalar valla çok kötü daha da kötüye gitmese bari Allah evlatlarımızı korusun şimdi bu ülkenin hali böyleyse 10 sene sonra nolur düşünemiyorum bile

Evet aşkbocuğum haklısın
çocuğum yok olsa aklım çıkar heralde valla yaaa. rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın..
sadrazam bacım hamiş nazı yapıyor heralde zemuszemus

yine kendime engel olamıyorum takıldım bir derdim var bölümüne karısını komşusuyla aldatan komşusunun hikayesi var

şimdi gidip okudum o konuyu browninin yaşadıkları gerçekten zor insan öyle bi durumda nası gidip anlatır cesaretli kızmış herşeyi anlatmış ama arkadaşı niye öyle tepki vermişki teşekkür edeceğine gözünü açmış eşinin yaptıklarını anlatmış yani insanları anlamak çok zor

ya çok zor bi durum bende takip ediyorum o konuyu
eşi kandıracak kadını brown suçlu duruma düşecek

X