KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sevgilisi sürekli değişiyo. bu tabi delirme noktasında , kovuyo kadını, karakola gidiyolar. sevgiliside çok güzel bi kız. kız sevgilim dedim ama ban abağırdı çağırdı diyo, komiserde nan bu kız yolda kime sevgilim dese herkez efendim aşkım derd diyo.

o hesap sende kime öptürmek istrsen yapocum herkez canı gönüzlden öper
nasıl benzettim yavvvv:86:

yok ben öle herkese öptürmem:63:

trt de filmi epeydir oynuyo zaten yapocum:KK1: bide çağlayla bi yarışma programı sunuyolar yine trt de. aynı nasıl cilveleşiyolar. :KK52:çok kıskanıyorummmmm çokkkkkkkk:KK52:

:KK60::KK60::KK60: delüüü.. yakışıyolar ama dimi çağloşla:97:
kız bu dediğin sinema filmimi bende izledimde bi filmini ondada sevgilisi değişiyodu gerçek sevgilisi ders vermek için bi oyun oynuyodu ona :44:

bilmemmiii:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: emucamın oğluu
bneiüm herif pek dinlerdi bi ara . sinir olurum. oğlanada öğretmişti. ıyyyyyyyyy:KK25:
allahtan unuttular

:KK60::KK60::KK60:
işte o bizim muayenehaneye geldi diş taşlarını temizlettiydi ertesi gün seda sayanın programına katılacaktı:86:uzun boylu poslu karizma herif haaa heç göründüğü gibi değil:97:

ciddimisin. ekranda ne kadar itici duruyo.

siizn muayahane . emmiyin oramı.

he kız bende ıyyy mıyy diyodum ama öle diil ağır abi böyle karizmaydı yani oturuşu kalkışı boyuda uzunca epey:97: karısıda kızıda bizim orada dişlerini yaptırdı.. süper güzel bi karısı var.Allah mutlu mesut etsin

evet bacım emmiyimin ora onun yanında çalıştım 4 yıl kadar :97:

he kız bende ıyyy mıyy diyodum ama öle diil ağır abi böyle karizmaydı yani oturuşu kalkışı boyuda uzunca epey:97: karısıda kızıda bizim orada dişlerini yaptırdı.. süper güzel bi karısı var.Allah mutlu mesut etsin

evet bacım emmiyimin ora onun yanında çalıştım 4 yıl kadar :97:

hımmmm. onda gözüm yok. mesut olabiliriler:KK60:

hepinize bu soğuk ve karanlık günden sıcacık bir merhaba güne güzel başlamanız dileğiyle...şeytanınız bol olsun hahhaha

X