KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yok canım kım azgınmış bizmi :KK60::KK60:
Dün gittim parise sefam olsun:KK74:
Benim kaynanada azgın,adama bir kur yapıyor görmen lazım edepsizler:KK20:
ha hahahah . Kendi parise gidince sefası oluyo kaynana bilet almak isteyince edepsiz oluyo:KK60:

bak yafrım baaak,vatana millete faydalı bunlaaar:KK51::KK51:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: Az sonra faydalı bilgilerle dönecem bekleyin beni anacımmm

ha hahahah . Kendi parise gidince sefası oluyo kaynana bilet almak isteyince edepsiz oluyo:KK60:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: Az sonra faydalı bilgilerle dönecem bekleyin beni anacımmm

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ay öyle oldu dimi ama ben öle demek istememiştim ki:26:

Yani bizde evlı barklı kadın olduk anlıyoruz şifreleri yanımızda ayıp değilmi demek istemıiştim sdece:kk77::kk77:

neydiyonuz hanimmlar.

ya bilge ben ek gidaya nasil baslicam hic bilmiyorum cok sikiliyorum bu yüzden.
cok arastirdim birkac sey yaptim yemiyor tükürüyor.

hoşbulduk sağol...sohbetinize yabancı kaldım benide aydınlatırmısınız:44::44::44::44::44::44::44:

öncelikle hoşgeldin cano. . Sohbetimizden faydalanmak istediğinizi belirtmişsinzi. Bunu için geçmişe dönere sayfa 1600 ve 1599 ziyaret ediniz lütfen:KK68:
Iyi günler geçirmeniz dilleğiye

neydiyonuz hanimmlar.

hoşgeldin büşracım:KK19:

öncelikle hoşgeldin cano. . Sohbetimizden faydalanmak istediğinizi belirtmişsinzi. Bunu için geçmişe dönere sayfa 1600 ve 1599 ziyaret ediniz lütfen:KK68:
Iyi günler geçirmeniz dilleğiye

:KK60::KK60::KK60:

neydiyonuz hanimmlar.

hoşgeldin kız.
ısrarcı olma canım. meyve sularından felan birer çay kaşığı. önce ne ye ilgis var onu keşfet.
yemek sularından aynı şekilde. maksat doyması değil. tatması.
kaç aylıktı almira

allah iyilik versin canım bende iyiyim sağol...nasıl gidiyo görüşmeyeli araya hafta sonu girdi pek yazamamıştım....

iyim canım Allaha şükür rutin işler işte ev temizlik eş...malum evde olunca:KK31:

sohbetimiz cinsel konu canım ya,forumdakı cınsellık bölümünden bir kaç bişi okudum

Burda onu konusuyoruz:KK23::KK23::KK23:

X